F F.orak Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Adem Yıldız_ dedi: Kasaniz firin mübarek. Yan kapağı açarsanız minimum 5 derece düşecektir. Genişletmek için tıkla... Evet genelde açık kullanıyorum. O durumda bu kadar sorun yaşamıyorum.
Adem Yıldız_ dedi: Kasaniz firin mübarek. Yan kapağı açarsanız minimum 5 derece düşecektir. Genişletmek için tıkla... Evet genelde açık kullanıyorum. O durumda bu kadar sorun yaşamıyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 7 Aralık 2020 #12 F.orak dedi: Evet genelde açık kullanıyorum. O durumda bu kadar sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanizin her tarafi cam panel. Açık kullanın. Keşke Mag Forge 100R alsaydınız. Açık halde kac derece bu arada tahminimce 65-70 arasıdır.
F.orak dedi: Evet genelde açık kullanıyorum. O durumda bu kadar sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanizin her tarafi cam panel. Açık kullanın. Keşke Mag Forge 100R alsaydınız. Açık halde kac derece bu arada tahminimce 65-70 arasıdır.
F F.orak Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #13 Adem Yıldız_ dedi: Kasanizin her tarafi cam panel. Açık kullanın. Keşke Mag Forge 100R alsaydınız. Açık halde kac derece bu arada tahminimce 65-70 arasıdır. Genişletmek için tıkla... Evet tam da tahmin ettiğiniz gibi ama yine de yüksek geliyor bana 70'lere çıkıyor ardından fan RPM hızı artıyor ve hemen düşüyor.
Adem Yıldız_ dedi: Kasanizin her tarafi cam panel. Açık kullanın. Keşke Mag Forge 100R alsaydınız. Açık halde kac derece bu arada tahminimce 65-70 arasıdır. Genişletmek için tıkla... Evet tam da tahmin ettiğiniz gibi ama yine de yüksek geliyor bana 70'lere çıkıyor ardından fan RPM hızı artıyor ve hemen düşüyor.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 10 Aralık 2020 #14 F.orak dedi: Evet tam da tahmin ettiğiniz gibi ama yine de yüksek geliyor bana 70'lere çıkıyor ardından fan RPM hızı artıyor ve hemen düşüyor. Genişletmek için tıkla... Özel bir fan ayarı yaparsanız halledebilirsiniz. Bu arada 80'ı geçmediği sürece kart için sorun yok. 70 derece karta etki etmez merak etmeyin.
F.orak dedi: Evet tam da tahmin ettiğiniz gibi ama yine de yüksek geliyor bana 70'lere çıkıyor ardından fan RPM hızı artıyor ve hemen düşüyor. Genişletmek için tıkla... Özel bir fan ayarı yaparsanız halledebilirsiniz. Bu arada 80'ı geçmediği sürece kart için sorun yok. 70 derece karta etki etmez merak etmeyin.
F F.orak Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #15 Adem Yıldız_ dedi: Özel bir fan ayarı yaparsanız halledebilirsiniz. Bu arada 80'ı geçmediği sürece kart için sorun yok. 70 derece karta etki etmez merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Fan ayarını nasıl yapabilirim?
Adem Yıldız_ dedi: Özel bir fan ayarı yaparsanız halledebilirsiniz. Bu arada 80'ı geçmediği sürece kart için sorun yok. 70 derece karta etki etmez merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Fan ayarını nasıl yapabilirim?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 10 Aralık 2020 #16 F.orak dedi: Fan ayarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Afterburner üzerinden yapabilirsin veya Google'ye ekran kartı fan ayarı vs yazarsan birçok programcı çıkacaktır.
F.orak dedi: Fan ayarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Afterburner üzerinden yapabilirsin veya Google'ye ekran kartı fan ayarı vs yazarsan birçok programcı çıkacaktır.