kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Aralık 2022 #21 Rekmavs dedi: Kasamda fan yok. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Fansız kasayı da ilk kez duyuyorum 20 senelik kasalarda bile en azından bir egzoz fanı oluyor.
Rekmavs dedi: Kasamda fan yok. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Fansız kasayı da ilk kez duyuyorum 20 senelik kasalarda bile en azından bir egzoz fanı oluyor.
Rekmavs Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #22 The Theseus dedi: Performansı düşmüş yani. Genişletmek için tıkla... 1080p ve 2x de ayarlar kino dedi: Neden ki? Fansız kasayı da ilk kez duyuyorum 20 senelik kasalarda bile en azından bir egzoz fanı oluyor. Genişletmek için tıkla... İyi bir kasa olsa ortalama kaç derece etkiler fan olmayan bir kasaya göre.
The Theseus dedi: Performansı düşmüş yani. Genişletmek için tıkla... 1080p ve 2x de ayarlar kino dedi: Neden ki? Fansız kasayı da ilk kez duyuyorum 20 senelik kasalarda bile en azından bir egzoz fanı oluyor. Genişletmek için tıkla... İyi bir kasa olsa ortalama kaç derece etkiler fan olmayan bir kasaya göre.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Aralık 2022 #23 Rekmavs dedi: İyi bir kasa olsa ortalama kaç derece etkiler fan olmayan bir kasaya göre. Genişletmek için tıkla... Senin kasana kıyasla hiç yoksa 10-15 derece oynatır diyorum. En top tier kasalar demeyeyim de şöyle bir Lian Li 215 iyi gider.
Rekmavs dedi: İyi bir kasa olsa ortalama kaç derece etkiler fan olmayan bir kasaya göre. Genişletmek için tıkla... Senin kasana kıyasla hiç yoksa 10-15 derece oynatır diyorum. En top tier kasalar demeyeyim de şöyle bir Lian Li 215 iyi gider.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 19 Aralık 2022 #24 Kasada fan olmaması çok tuhaf. Kasa fotoğrafını atarsan fan önerebiliriz.
Rekmavs Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #25 Bay Hiçkimse dedi: Kasada fan olmaması çok tuhaf. Kasa fotoğrafını atarsan fan önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasa mö kalma. İsınma sorunu için yeni kasa alacağım.
Bay Hiçkimse dedi: Kasada fan olmaması çok tuhaf. Kasa fotoğrafını atarsan fan önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasa mö kalma. İsınma sorunu için yeni kasa alacağım.