RTX 2060 AC: Odyssey düşük FPS

korayakbas

Centipat
Daha fazla  
Sistemi Vatan'dan parça parça alıp evde kendim topladım ve GTA 5 en son ayarlarda Twitch yayını yaparken 27-35 arası FPS alıyorum. Bana normal gelmiyor... Bir şeyi yanlış yapmış olabilir miyim? Ekran kartı güncel, Windows güncel, oyun orijinal.
Ayrıca Assassin's Creed Odyssey'de yine yayında 39 FPS alıyorum. Şaka gibi geliyor, var mı fikri olan?

ASUS Dual RTX 2060.
R5 3500X.
16 GB RAM.
ASUS Prime anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi Vatan'dan parça parça alıp evde kendim topladım ve GTA 5 en son ayarlarda Twitch yayını yaparken 27-35 arası FPS alıyorum. Bana normal gelmiyor... Bir şeyi yanlış yapmış olabilir miyim? Ekran kartı güncel, Windows güncel, oyun orijinal.
Ayrıca Assassin's Creed Odyssey'de yine yayında 39 FPS alıyorum. Şaka gibi geliyor, var mı fikri olan?

ASUS Dual RTX 2060.
R5 3500X.
16 GB RAM.
ASUS Prime anakart.

Bağlantılarda bir sorun olabilir kabloları kontrol edin ekran kartına mı bağlı monitör kablosu?

Anakarta bağlamış olabilir misiniz görüntü kablosunu?
Hayır hocam
DDU ile sürücüyü kaldir ve 456.71 yukle.

3500X görüntü vermez.
Biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ddu nedir 456.71 nedir
DDU ile sürücüyü kaldir ve 456.71 yukle.

3500X görüntü vermez.
Biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ddu nedir 456
Sistemde yüklü uygulamaların bir listesini paylaşır mısınız? Ek olarak BIOS güncelleyebilirsiniz. (Beta olmadıkça.)
Sistemimde yüklü uygulamalar oyunlar mı yoksa program ekle kaldır listesi mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı