RTX 2060 alınır mı?

achillesvrsc

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, RTX 2060 kart almayı düşünüyorum hepsine neredeyse kötü ve iyi yorumlar mevcut ısınma vs. bu da biraz kafamı karıştırdı. Açıkçası etrafımda da çok bilgili insan olmayınca sizlere danışmak istedim. 2060 kartların aralarındaki fiyat farkı önemli değil.

Sistemim: i7 9700K - MSI Z390 anakart - 24 GB RAM - Zotac 1050 Ti. 3050 kartlar satışa ne zaman sunulur? net bir tarihi varsa yakın dönemde bekleyebilirim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, RTX 2060 kart almayı düşünüyorum hepsine neredeyse kötü ve iyi yorumlar mevcut ısınma vs. bu da biraz kafamı karıştırdı. Açıkçası etrafımda da çok bilgili insan olmayınca sizlere danışmak istedim. Aralarındaki fiyat farkı önemli değil.
(Uçuk olmadığı sürece)

Sistemim: i7 9700K - MSI Z390 anakart - 24 GB RAM - Zotac 1050 Ti. 3050 kartlar satışa ne zaman sunulur? net bir tarihi varsa yakın dönemde bekleyebilirim.
En geç 1 aya kadar raflarda yerini alır. Yaz başı hemen hemen.

Herkese merhaba, RTX 2060 kart almayı düşünüyorum hepsine neredeyse kötü ve iyi yorumlar mevcut ısınma vs. bu da biraz kafamı karıştırdı. Açıkçası etrafımda da çok bilgili insan olmayınca sizlere danışmak istedim. Aralarındaki fiyat farkı önemli değil.
(Uçuk olmadığı sürece)

Sistemim: i7 9700K - MSI Z390 anakart - 24 GB RAM - Zotac 1050 Ti. 3050 kartlar satışa ne zaman sunulur? Net bir tarihi varsa yakın dönemde bekleyebilirim.

Şu dönemde 3050 ekran kartı çıkar mı bilmem mobil yani laptop için olanları çıktı ama masaüstü için bilmiyorum.

1050 Ti ile devam edin, şu an satın alacağınız çöp kartlar bile parasının en fazla 3'te 1'ini hak ediyor, bazıları 4'te 1'ini. 2900TL'ye RTX 2060 almıştım, RX580'den sonra farklı hissettirmemişti açıkçası, performans 2 katıydı ama değil gibi hissediyordum, 165Hz monitörümü dibine kadar sömürüyor ama yine de harcadığım paraya değdiğini düşünmüyordum. 2060'ın en fazla ederi 3000-3200TL'dir, bu piyasada dolandırılmadan bu fiyata düzgün kart alınmaz maalesef. 1050 Ti şimdilik yeterli bir kart, beklemeniz çok daha mantıklı olacaktır.
Not: Gigabyte marka hiçbir 2060'ı önermiyorum, ben dahil tonla kullanıcı piyasadaki tüm Gigabyte 2060 modelleri hakkında ısınma, fan sesi, cızırtı ya da takır takır ses yaptığı konusunda şikayetlerini dile getirdi.

1050 Ti ile devam edin, şu an satın alacağınız çöp kartlar bile parasının en fazla 3'te 1'ini hak ediyor, bazıları 4'te 1'ini. 2900TL'ye RTX 2060 almıştım, RX580'den sonra farklı hissettirmemişti açıkçası, performans 2 katıydı ama değil gibi hissediyordum, 165Hz monitörümü dibine kadar sömürüyor ama yine de harcadığım paraya değdiğini düşünmüyordum. 2060'ın en fazla ederi 3000-3200TL'dir, bu piyasada dolandırılmadan bu fiyata düzgün kart alınmaz maalesef. 1050 Ti şimdilik yeterli bir kart, beklemeniz çok daha mantıklı olacaktır.
bilgisizce aldığım ürünlerin acısını çekiyorum o yüzden sizlere soruyorum 1000TL ye 75hz monitor,yetersiz işlemci fanı, kasa vb. ürünler.. değerli yorumun için teşekkürler..

RTX 2060 yerine 2.el RX 580 alın daha ucuz ve çok performans kaybı yaşamazsın.

Önerinizi pek doğru bulmuyorum, 2 kartta hak ettiği değerin 2-3 hatta 580'ler 5-6 katı kadar üstünde ve aralarındaki performans farkı çok büyük, neredeyse iki katı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı