RTX 2060 alınır mı?

Daha fazla  
Almayı düşünüyorum, şu an GTX 1650 kullanıyorum. A320 S2H anakart kullanıyorum. 500W PSU kullanıyorum.
Performansı gayet iyi gözüküyor oyun testlerinde. Alınırsa kaç TL eder 2. El olarak? 3K civarında geziyor sarı sitede. Yılbaşından sonra 2. El fiyatında artış olur mu? Bir de 500 TL farkla süper versiyonu var farka değer mi?
Teşekkürler.

Benim şahsi fikrim hazır RX 7000 serisi kartlar çıktı RX 6000 serisi kartlara indirimler devam ediyor 1k daha üzerine koyup sıfır RX 6600 almak daha mantıklı anlık sinerjide 4999 TL fiyatı var bide indirim kovalarsanız çok daha iyi olacaktır hem çok daha yeni bir teknoloji hem FSR 3.0 da yolda 1080p oyunculuk için gani gani yeterlidir

Benim şahsi fikrim hazır RX 7000 serisi kartlar çıktı RX 6000 serisi kartlara indirimler devam ediyor 1K daha üzerine koyup sıfır RX 6600 almak daha mantıklı anlık Sinerji'de 4999 TL fiyatı var bir de indirim kovalarsanız çok daha iyi olacaktır hem çok daha yeni bir teknoloji hem FSR 3.0 da yolda 1080p oyunculuk için gani gani yeterlidir

O kadar bütçem yok ve AMD ekran kartı almak istemiyorum hocam çok fazla WattMan hatası görüyorum ve güç tüketimi, sıcaklık değerleri NVIDIA'ya göre fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı