RTX 2060 bulamıyorum

Bütçe
5.000 TL

Şu ikisinden birisini alsam çok mu düşük kalır arkadaşlar sizce? Bir de monitörüm 165Hz sıkıntı olur mu?

Hocam bir tık daha kötü sadece 1660S. Bir de RTX teknolojisi yok büyük olarak. Sizin için bir sıkıntı çıkarmayacaksa kullanabilirsiniz.

Hocam bir tık daha kötü sadece 1660S. Bir de RTX teknolojisi yok büyük olarak. Sizin için bir sıkıntı çıkarmayacaksa kullanabilirsiniz.
Bu ikisinin arasında belli bir fiyat farkı var ama kalite farkı nedir bir bilginiz var mı?
Burada var.

Bütçemi aşmasa direkt alıcaktım :/

Şu ikisinden birisini alsam çok mu düşük kalır arkadaşlar sizce? Bir de monitörüm 165Hz sıkıntı olur mu?

Olmaz fakat paranıza yazık olur. Bir de stok yok şu an 2. El alacaksınız aceleniz var ise. Önerim bu stokçulara ekmek yedirmemek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS testleri burada mevcut hocam. Aradaki fark verilir mi siz karar verin. Benim tavsiyem almışken GTX 1660 Super almaktandır. İlla alacaksanız diyorum ama. Diğer tavsiyem stokları beklemenizdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı