Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Zotac RTX 2060 ekran kartı ve R5 3600 işlemcim var, RAM 8 GB ve tek kanal, GPU kullanımı çok düşük ve FPS testlere göre çok düşük. Dosya Ekleri fps.png 1,7 MB · Görüntüleme: 116
Zotac RTX 2060 ekran kartı ve R5 3600 işlemcim var, RAM 8 GB ve tek kanal, GPU kullanımı çok düşük ve FPS testlere göre çok düşük.
KS KS Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #11 The Theseus dedi: Grafik ayarlarını Ultra MSAA var mıydı bilmiyorum Primal'da varsa onu da 4X yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok FXAA ve SMAA var sadece 2'sinde de denedim. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Grafik ayarlarını Ultra MSAA var mıydı bilmiyorum Primal'da varsa onu da 4X yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok FXAA ve SMAA var sadece 2'sinde de denedim.
Mota Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 319 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #12 Ayberk Çelik dedi: Sorun RAM ile alakalıysa sorun yok, onu hallederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun RAM ile ilgili değilse bile arttırmanız da fayda var sonraki sorun RAM olabilir çünkü. Artı 0 Eksi
Ayberk Çelik dedi: Sorun RAM ile alakalıysa sorun yok, onu hallederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun RAM ile ilgili değilse bile arttırmanız da fayda var sonraki sorun RAM olabilir çünkü.
tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #13 O işlemci ve ekran kartına 8 GB ram olmaz. Artı 0 Eksi
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #14 The Theseus dedi: Grafik ayarlarını ultra MSAA var mıydı bilmiyorum Primal'da varsa onu da 4x yapıp dener misin? RAM yeterli ama tek-çift kanal olayıyla ilgili çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... ++ MSAA olayı da var. 16x gibi en yüksek değere çektiysen FPS kaybı (?) söz konusu olabilir. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Grafik ayarlarını ultra MSAA var mıydı bilmiyorum Primal'da varsa onu da 4x yapıp dener misin? RAM yeterli ama tek-çift kanal olayıyla ilgili çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... ++ MSAA olayı da var. 16x gibi en yüksek değere çektiysen FPS kaybı (?) söz konusu olabilir.
KS KS Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #15 mertati dedi: Ultra ayarlarda 70 FPS'e düşük demenizi komik buldum biraz. RTX 2080'im olmadığı için normalde olması gereken değerler ne kadar olur bilemiyorum. Ortaya çekin ayarları. Daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Testlerde 100 FPS'e çok rahat geliyor, bende ise 60'ın altına bile iniyor. Artı 0 Eksi
mertati dedi: Ultra ayarlarda 70 FPS'e düşük demenizi komik buldum biraz. RTX 2080'im olmadığı için normalde olması gereken değerler ne kadar olur bilemiyorum. Ortaya çekin ayarları. Daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Testlerde 100 FPS'e çok rahat geliyor, bende ise 60'ın altına bile iniyor.