RTX 2060 Duyuruldu!

350$ fiyat açıklandı ancak bu fe edition fiyatı. Ben ana akım kart üreticilerinin kartlarını 400$ civarında olmasının bekliyorum daha öncede böyle olmuştu. 350$ a 1-2 model msi armor gibi soğutması başarısız olan modeller görebiliriz. Ancak gaming x veya asus strix serisi 350$ dolar değilde 370-400$ arası olacaktır kanımca.

O güncelleme ile sunulur mu bilemem görücez. Eski tasarımla sunacaklarını varsaydım. Eğer dediğiniz gibi yeni revize tasarımla gelirse güzek olabilir ama fiyatta daha yüksek olur. Armorlar düşük fiyat için çıkmıştı. Yeni tasarım armorun fiyatı bence bu ilkeyi karşılamayıp 350$ fiyatı yükseltecektir.
MSI Armor modelleri RTX serisinde çok iyileşti yalnız. Başarısız demek hiç ama hiç doğru olmaz.

Evet testlere baktım güzel yeni tasarım ama rtx 2070-2080-2080ti için var. Rtx 2060 a bunu kullanırlar mı bilemedim.
@confidenceman Hocam, yeni Armor kartları zaten piyasaya çıktı. Performansları ve sıcaklık değerleri gayet tatmin edici, bunun yanı sıra fiyatı da yine diğer modellere nazaran daha düşük.

Sıra AMD’de RX 3080, özellikleri, performansı sızdığı gibi ve fiyatı da 249$ olursa yapışırım direkt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…