RTX 2060 ekran kartında GTX yazıyor

Fatura nasılsa sizde garantisi de mevcut garantiye verin nasılsa sökülmediği ortada belli diye bir sorun çıkacağını zannetmiyorum garantiyi İtopya üzerinden gönderin.

Eğer fabrikasyon bir hata olmadıysa (Olacağını sanmam ama ihtimal var.) bu resmen kazık. Yazılımda RTX gözükmesini sağlayacak bir şey yapmış olabilirler ama GeForce Experience üzerinden de deneyin. Ayrıca iade edebilirsiniz.

Oyunlarda gölge ve yansıma özelliğini açtınız mı hiç? Açılıyorsa RTX'dir.

Denetim masasından ve NVIDIA denetim masasından RTX olup olmadığını kontrol edin. Ekstradan arkadaşların da dediği gibi oyunlarda da RTX açılıyorsa sıkıntı yok fakat yine de değiştirmeye çalışın çünkü RTX kartınız varken neden GTX yazısını kullanasınız?

Bu durum can sıkıcı bir durum olabilir ve benimde başıma gelmişti ama durumu erken fark edip itopya üzerinden iadesini yapmıştım. Performansta bir sıkıntı yoktu ama fanlar normalde olandan daha farklıydı(RX 570). Bence satın aldığınız yer, satıcı ile irtibatı koparmayın ve ilgilenmedikleri durumlarda bence tüketici haklarından mutlaka hakkınızı aramalısınız.

Şahsen ben düzgün bir şekilde çalışıyorsa ve tek eksiği o RTX yazısıysa dert etmezdim. Zaten evime gelen yok. Kedime mi hava atacağım :')

İlk defa duydum böyle bir şeyi ilginç ama bence iade en mantıklısı insanın aklına bir sürü şey geliyor.
Şahsen ben düzgün bir şekilde çalışıyorsa ve tek eksiği o RTX yazısıysa dert etmezdim. Zaten evime gelen yok. Kedime mi hava atacağım:')

İleride satmak isterse sıkıntı yaratır elinde kalır.

GPU-Z ve GeForce Experience üzerinde RTX 2060 olarak gözüküyor. Kutusu üzerinde de olması gerektiği gibi RTX ibareleri mevcut. Gigabyte Global'e ticket açtım işte dediğim gibi 3-5 iş günü içerisinde dönüş yapılır deniyor ama 9.gündeyiz işleme bile alınmamış açtığım ticket. Çözerse belki onlar çözer müşteri memnuniyeti sağlanması için, ya da çözmezler. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…