GPU-Z ve GeForce Experience üzerinde RTX 2060 olarak gözüküyor. Kutusu üzerinde de olması gerektiği gibi RTX ibareleri mevcut. Gigabyte Global'e ticket açtım işte dediğim gibi 3-5 iş günü içerisinde dönüş yapılır deniyor ama 9.gündeyiz işleme bile alınmamış açtığım ticket. Çözerse belki onlar çözer müşteri memnuniyeti sağlanması için, ya da çözmezler. Bilmiyorum.
Hocam üşenmeden elinizden geldikçe iade hakkınızı kullanın. Sonuç olarak ortada bir hata var. Hakem heyetine başvurulacak kadar büyük bir sıkıntı değil fakat değişim olmasında yarar var.
GPU-Z ve GeForce Experience üzerinde RTX 2060 olarak gözüküyor. Kutusu üzerinde de olması gerektiği gibi RTX ibareleri mevcut. Gigabyte Global'e ticket açtım işte dediğim gibi 3-5 iş günü içerisinde dönüş yapılır deniyor ama 9.gündeyiz işleme bile alınmamış açtığım ticket. Çözerse belki onlar çözer müşteri memnuniyeti sağlanması için, ya da çözmezler. Bilmiyorum.
Hocam doğru bir önerme olur mu bilmiyorum ama Logitech Support beni çok uzun süre bekletip de saçma bir cevap verdiğinde atarlanıp 5 tane ticket açıp büyük harflerle gergin gergin şeyler yazmıştım. 24 saat içinde 4 ticket'a da cevap verip problemimi çözdüler.