Selamlar RTX 2060 Gaming Z kullanıcısıyım. Gerek RGB, gerek soğutma anlamında daha güzel olacağını düşündüğümden ekran kartımı dik konumlandırma hevesine girdim. Sizce gereksiz bir heves mi? Bir de performans kaybı olur mu veya kasam bunu destekler mi gibi sorular var kafamda. Kasam Xigmatek hawthorn. Bir de bu aparatların en iş göreni ne kadar? Bunu da cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Ekran kartı cama çok yaklaşıyor ve hava akımı içinde kalmıyor ve sıcaklık yükseliyor. Ekran kartı dik gözükmesi için ve ekran kartı boyutu 32 CM geçmiyorsa Sharkoon Rev 200 alırım hem sıcaklıklarda da düşüş olur.
Ekran kartı cama çok yaklaşıyor ve hava akımı içinde kalmıyor ve sıcaklık yükseliyor. Ekran kartı dik gözükmesi için ve ekran kartı boyutu 32 CM geçmiyorsa Sharkoon Rev 200 alırım hem sıcaklıklarda da düşüş olur.
Hocam ben ICUE 465X alacaktım fakat RGB RAM ile üst kısmına radyatör birlikte takılamadığı için bende 1 ay daha çalışıp Obsidian 500D RGB SE almaya karar verdim, uygun mudur ekran kartını dik kullanmaya?