Palit RTX 2070 SUPER GP OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Eğer bütçeniz oralara geliyorsa bu var. Ya da 3060 Ti 5000 TL olarak çıkarsa ona da bakabilirsin.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Inno3D NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Twin X2 OC 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Palit NVIDIA Geforce RTX 3060 Ti Dual OC 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Arkadaşlar hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ettim. Benim siparişim verildi. Sizden sadece bu 2 karttan hangisinin daha verimli ve performans verici olduğunu öğrenmek istemiştim. 1 saat, sınırlama yediğim için ancak şuan cevap yazabiliyorum. İncehesaptan hazır kasa toplayıp özelleştirerek aldım. 1 tane parça degistirme hakkım var, o yüzden soruyorum. İyi forumlar.
Arkadaşlar hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ettim. Benim siparişim verildi. Sizden sadece bu 2 karttan hangisinin daha verimli ve performans verici olduğunu öğrenmek istemiştim. 1 saat, sınırlama yediğim için ancak şu an cevap yazabiliyorum. İncehesap'tan hazır kasa toplayıp özelleştirerek aldım. 1 tane parça degistirme hakkım var, o yüzden soruyorum. İyi forumlar.