Maalesef etkisi olmadı.
Sanırım konuyu yanlış okudunuz. Bam başka bir şey soruyordum.
Asus'un kendi uygulamasından bakıyorum, oradan bakınca da fanların hızı 0 gözüküyor ama aslında neredeyse son hız denilecek şekilde çalışıyorEkran kartı ayarı veya OC için kullandığınız bir uygulama var mı, onları sıfırlamayı deneyebilirsiniz. MSI Afterburner vs. gibi.
Asus'un kendi uygulamasından bakıyorum, oradan bakınca da fanların hızı 0 gözüküyor ama aslında neredeyse son hız denilecek şekilde çalışıyor
Eki Görüntüle 373088
Kardeşim sorunu çözdünmü ?Konuyu hortlatıcam ama aynı sorunu yaşıyorum, fanlar derece 42 olmasına rağmen habire çalışıyor. Asusun programında her şey default ayarlarda. Nasıl çözdünüz acaba?
hayır aynen devam, çözemedim.Kardeşim sorunu çözdünmü ?
Bende zamanında asus gtx 1060 dual oc 6gb vardı. Oyuna girdiğim zaman fanlar tam devirde dönüyor oyunu kapattığım zaman bile pc' yi yeniden başlatana kadar fanlar durmuyordu. Asus' un sitesinde bu sıkıntı ile ilgili ekran kartı için bios güncellemesi yayınlamışlardı. Onu yükleyince sorunum düzelmişti. Sende bir bak istersen.hayır aynen devam, çözemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.