Çözüldü RTX 2060 fazla güç tüketiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ankaesra06

Hectopat
Dostlar tek ekran kartı ile mining yapıyordum ama bu sabah ekran kartının Watt kullanımı normalden fazla. Bunun kaynağı ne olabilir?

IMG-20210216-WA0003.jpg

Bilen yazarsa sevinirim. Bir de bildiğim kadarıyla RTX 2060 maksimum 160 Watt kullanabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu ayarları yapmanızı öneririm. MSI Afterburner'dan güç limitini ekranda 115W görene kadar indirin. Ardından Mh/s değerine ve hata oranına göre küçük ayarlamalar yaparsınız. 160W çok ama çok fazla.

1613467987446.png
Bu ayarları yapmanızı öneririm. MSI Afterburner'dan güç limitini ekranda 115W görene kadar indirin. Ardından Mh/s değerine ve hata oranına göre küçük ayarlamalar yaparsınız. 160W çok ama çok fazla.

1613467987446.png

Çözüm
@ankaesra06 ne mutlu hocam. Çözüm olarak işaretlerseniz de çok ama çok mutlu olurum.

MSI Gaming Z RTX 2060 6 GB kartı var bende, görselde attığınız ayarları yaptığım zaman 31mh ile kazıyorum fakat Memory clocku sona getirdiğimde yani +1500 yaptığımda 34-35Mh'a kadar çıkıyorum. Bunun bir zararı olur mu?

MSI Gaming Z RTX 2060 6 GB kartı var bende, görselde attığınız ayarları yaptığım zaman 31mh ile kazıyorum fakat Memory clocku sona getirdiğimde yani +1500 yaptığımda 34-35Mh'a kadar çıkıyorum. Bunun bir zararı olur mu?
Hiçbir sorunu yok ama güç tüketiminin ne durumda olduğu daha önemli. Kaç W tüketiyor kartınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı