RTX 2060 FM 23 rahat oynatır mı?

RasmusDex

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
1tb m2ssd
Ekran kartı
RTX2060
Anakart
B450
İşlemci
İbtel i5 10400f
RTX 2060.
Intel i5 10400F 1 TB SSD bu özelliklerdeki sistem FM23ü rahat ve hızlı bir şekilde oynatır mı?

FM23 ekran kartı kullanan bir oyun bile değil. Havada karada oynarsın telaşlanma.

FM23 bağımlısı ve yıllardır oynayan biri olarak söylüyorum kariyer başlatımında performans yıldızının etkisi çok fazla oluyor merak ettiğim şey 5 top lig + stsl seçersem 3 yıldızın altına düşer mi bu sistem.

FM23 bağımlısı ve yıllardır oynayan biri olarak söylüyorum kariyer başlatımında performans yıldızının etkisi çok fazla oluyor merak ettiğim şey 5 top lig + stsl seçersem 3 yıldızın altına düşer mi bu sistem.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. 2.5-3 en kötü ihtimalle 2 yıldız olacaktır. Ben 22 lig ile 2 yıldız oynuyorum. 2'nin altına düşmedikçe sorun olmaz.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. 2.5-3 en kötü ihtimalle 2 yıldız olacaktır. Ben 22 lig ile 2 yıldız oynuyorum. 2'nin altına düşmedikçe sorun olmaz.
Teşekkürederim dediğin gibi oldu stsl +5 büyük ligle bile 5 yıldızın altına düşmüyor çok rahat oynatıyor teşekkürler

Teşekkürederim dediğin gibi oldu stsl +5 büyük ligle bile 5 yıldızın altına düşmüyor çok rahat oynatıyor teşekkürler.

Teşekkürler dediğiniz gibi oldu stsl+5 büyük ligde bile 5 yıldızın altına düşmüyorum rahat oynayabiliyorum sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı