RTX 2060 Forza Horizon 4 FPS düşmesi

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Ekran kartı
Evga RTX 2060
İşlemci
I5 10400f
Selam, GTX 1650'li sistemimde Forza Horizon 4 oynarken hiç kasma olmuyordu yağ gibi oynatıyordu ama RTX 2060'lı bir sisteme geçtim ve Forza oynarken drop yemeye başladım. 120 FPS'den anlık olarak 80 FPS'e düşüyor, halbuki sistemim çok iyi. Diğer oyunları oynarken böyle bir şey olmuyor gece vakti bu saatlerde azıcık müzik dinliyip yanlayam diyorum. FPS drobu yüzünden oyun zevkim yarıda kalıyor, çok sinir bozucu. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

sistemim:
RTX 2060.
i5 10400F.
16 GB RAM.
500 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, GTX 1650'li sistemimde Forza Horizon 4 oynarken hiç kasma olmuyordu yağ gibi oynatıyordu ama RTX 2060'lı bir sisteme geçtim ve Forza oynarken drop yemeye başladım. 120 FPS'den anlık olarak 80 FPS'e düşüyor, halbuki sistemim çok iyi. Diğer oyunları oynarken böyle bir şey olmuyor gece vakti bu saatlerde azıcık müzik dinliyip yanlayam diyorum. FPS drobu yüzünden oyun zevkim yarıda kalıyor, çok sinir bozucu. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

sistemim:
RTX 2060.
i5 10400F.
16 GB RAM.
500 GB SSD.

Hocam, görev yöneticisinde CPU'nun üzerine bir kez tıklayın, aniden yüzdelik te artış oluyor mu? Bende Forza değil. Assetto da oluyordu, CPU anlık yükseliyordu. Virüs vardı, temiz format attım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı