RTX 2060 Gaming X vs RX 6600

shanoglu60

Megapat
Makaleler
2
Yer
Tarsus
Daha fazla  
Meslek
Seo
Merhaba arkadaşlar, iki ekran kartı arasında kaldım. RTX 2060 ekran kartını tanıdığım bir arkadaşım bana tam olarak 5300 TL'ye veriyor. Kart güvenlik bandrolü açılmamış şekilde, daha doğrusu kartın içi açılmamış şekilde sıfırdan farkı olmaksızın bana bu fiyattan satacak. Diğer RX 6600 kart ise inventus sitesinde şu anda 5894 TL kullandığım işlemci ise R5 2600 modelidir. Şu an işlemciyi değiştirecek fırsatım fazla yok. Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iki ekran kartı arasında kaldım. RTX 2060 ekran kartını tanıdığım bir arkadaşım bana tam olarak 5300 TL'ye veriyor. Kart güvenlik bandrolü açılmamış şekilde, daha doğrusu kartın içi açılmamış şekilde sıfırdan farkı olmaksızın bana bu fiyattan satacak. Diğer RX 6600 kart ise inventus sitesinde şu anda 5894 TL kullandığım işlemci ise R5 2600 modelidir. Şu an işlemciyi değiştirecek fırsatım fazla yok. Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

RX 6600 gözünüz kapalı alabilirsiniz.

RX 6600 gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Tanıdığım kişi çok dürüst birisi yani ben ona GTX 1050 Ti sattım. Yani RX 6600 önermiyor. FSR teknolojisinin fazla iyi olmadığını felan söylüyor. Bu yüzden kararsız kaldım. İşlemcim R5 2600 ve anakartım da PCI 4 değil.

Tanıdığım kişi çok dürüst birisi yani ben ona GTX 1050 Ti sattım. Yani RX 6600 önermiyor. FSR teknolojisinin fazla iyi olmadığını falan söylüyor. Bu yüzden kararsız kaldım. İşlemcim R5 2600 ve anakartım da PCI 4 değil.

FSR iyi değil tamam da DLSS çok mu iyi? Hayır, ikisi de çöp. İkisi de 1080P'de kullanılmaz. 2060 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Görüntüyü batırıyor DLSS.

FSR iyi değil tamam da DLSS çok mu iyi? Hayır, ikisi de çöp. İkisi de 1080P'de kullanılmaz. 2060 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Görüntüyü batırıyor DLSS.
RTX 2060 kullanan birisi olarak bana RX 6600 öneriyorsunuz yani çok teşekkür ederim.

Bu model alınır mı arkadaşım XFX modelinden almış kesin olarak sende bundan al diyor soğutma vs konusunda baya iyiymiş dedi.

6600 4.0 veya 3.0 olması pek fark ettirmiyor. İsterseniz FSR kullanmayın, DLSS açık 2060'dan daha iyi performans verir.
PCI ile fazla ilgisi yok diyorsunuz yani, peki işlemcim R5 2600 çok darboğaz olur mu ?

Arkadaşın ya bilmiyor, ya NVIDIA fanı ya da arkadaşlığını sorgulamanın zamanı gelmiş :) Bana elindeki ürünü en pahalıya satmaya çalışıyor gibi geldi arkadaş olsa da. Çünkü şu dönemde 5.500 TL parası olan hiç kimse 6600'e 2060'ı tercih etmez çünkü performans farkı baya gözle görülür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı