RTX 2060 Gaming X vs RX 6600

Tanıdığım kişi çok dürüst birisi yani ben ona GTX 1050 Ti sattım. Yani RX 6600 önermiyor. FSR teknolojisinin fazla iyi olmadığını falan söylüyor. Bu yüzden kararsız kaldım. İşlemcim R5 2600 ve anakartım da PCI 4 değil.

NVIDIA da DLSS açsanızda çoğu oyunda 6600 daha yüksek FPS verecektir. Çok kafaya takılacak bir şey değil. FSR 2.0 görüntü kalitesi de eskiye oranla düzeldi ama 1080p için yine de bozuyor görüntüyü.

Bu model alınır mı arkadaşım XFX modelinden almış kesin olarak sende bundan al diyor soğutma vs konusunda baya iyiymiş dedi.
3 fanlı değilse almaya gerek yok. Sapphire modelini tercih etmeniz daha iyi olur. Bütçenize uygun ise bu modelide tercih edebilirsin:
Soğutma konusunda başarılı bir model.

Re.

Merhaba arkadaşlar, iki ekran kartı arasında kaldım. RTX 2060 ekran kartını tanıdığım bir arkadaşım bana tam olarak 5300 TL'ye veriyor. Kart güvenlik bandrolü açılmamış şekilde, daha doğrusu kartın içi açılmamış şekilde sıfırdan farkı olmaksızın bana bu fiyattan satacak. Diğer RX 6600 kart ise inventus sitesinde şu anda 5894 TL kullandığım işlemci ise R5 2600 modelidir. Şu an işlemciyi değiştirecek fırsatım fazla yok. Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Render yapacaksan RTX 2060. oyun oynayacaksan gözün kapalı RX 6600.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı