RTX 2060 Gaming Z vs RTX 2060 Super Ventus

raskolsikov

Kilopat
Daha fazla  

Bu iki üründen hangini önerirsiniz? Farkları neler? Teşekkürler.

Ya da bunların yerine direkt aşağıdaki kartı alsam çok bir şey fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
En son attığınız ekran kartı 2020 model araba ise ilk iki ekran kartı 2017 araba gibi düşünün. Bütçeniz varsa en alttakini düşünmeden alın. Tabi kronik sorunu yoksa, bildiğim kadarıyla yok ancak bilen arkadaşlar gelip bilgi verirler şimdi.

Bu iki üründen hangini önerirsiniz? Farkları neler? Teşekkürler.

Ya da bunların yerine direkt aşağıdaki kartı alsam çok bir şey fark eder mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum aralarında chipset farkı var, soğutma çözümü farkı var, VRAM farkı var. RTX 2060 GAMING Z yerine RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC daha iyi bir seçim olur. Eğer alabiliyorsan tabii ki RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC al, hepsinden iyi olur. Veya Inno3D veya Palit gibi markaların Fiyat/Performans kartlarına bakabilirsin.

Onların yerine 5700 XT öneririm. Özellikle İncehesap'taki Gaming Gecesi'nde bayağı uyguna oluyor. Ben geçen o indirimden XFX THICC III modelini aldım, 3050 liraya geldi.
İncehesap Gaming Gecesi dediği gecede garantiye gelen ürünleri satıyor hocam. Yemeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı