RTX 2060 Gibabyte WinForce Overclock Yapma

Ne için OC luyosun kanka bence gerek yok,kart son demlerini yaşadığı zaman yapmak daha makbul bence niye fantazi yapiyosun ki ?

Hepinize çok teşekkür ederim , daha önce böyle bi sistemim olmamıştı sadece merak ettim bilgisayarla uğraşmaktan keyif alıyorum ve tecrübelerle bi şeyleri daha iyi öğrenceğimi düşündüm ve bilirsiniz insanoğlu doyumsuz.. Elim ayağım titredi bi an korkudan ayarları defaulta çektim tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
@DeCuervo şey bi de bf5de ultra ayarlarda 120fps alırken 20-30seviyelerine düşüp takılıyor hikayelerde bile takılma olabiliyor ramim 8gb internette izlediğim videolarda 12-13gb ram kullanımı oluyor ultra ayarlarda bunun sebebi ramimin düşüklüğünden mi kaynaklanıyor acaba?

80 derecenin neresi güzel? Kartın OC modeli var ve 85C'ları görüyorum, şikayetçi olduğum bir durum. Eğer ısının nasıl azaltacağını biliyorsanız, lütfen söyleyiniz.
DX12 açık mı? DX11 de deneyin birde DLSS ile RT'yi kapatın.

@İbotibo1 peki öyle deneyim ama anlamadığım bi şey var rtx açabiliyorum dlss açamıyorum dlss de %40bir fps artışı görüyorum videolarda.

Kesinlikle bir ram takviyesi yapın

1-2saat oynadığımda 71-72dereceyi görüyorum Bf5'de.
Benim kartın boşta ki değeri 40C ama oyunda 5 dakika sonra 80'e rahat çıkıyor. Sonra da hızını düşürüyor. Kartı alan diğer kişilerde de aynı sorun var. Ayar falan yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…