RTX 2060 Gibabyte WinForce Overclock Yapma

• Konuyu başlatan yec1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 5.453
Anladım, ayarlara hiç ellemediğim ilk girdiğimde 87di max limiti ise 117 85e alayım o halde.Bi şey daha sorcaktım 1365mhz stock gözüküyor ama oc editionda kartım 1770 mhz bunun sebebi nedir
@DeCuervo kusura bakmayın çok soru soruyorum ama hiç overclock yapmadığım haliyle heaven benchmark kasıyor sebebi nedir:s

Ne için OC luyosun kanka bence gerek yok,kart son demlerini yaşadığı zaman yapmak daha makbul bence niye fantazi yapiyosun ki ?

Hepinize çok teşekkür ederim , daha önce böyle bi sistemim olmamıştı sadece merak ettim bilgisayarla uğraşmaktan keyif alıyorum ve tecrübelerle bi şeyleri daha iyi öğrenceğimi düşündüm ve bilirsiniz insanoğlu doyumsuz.. Elim ayağım titredi bi an korkudan ayarları defaulta çektim tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
@DeCuervo şey bi de bf5de ultra ayarlarda 120fps alırken 20-30seviyelerine düşüp takılıyor hikayelerde bile takılma olabiliyor ramim 8gb internette izlediğim videolarda 12-13gb ram kullanımı oluyor ultra ayarlarda bunun sebebi ramimin düşüklüğünden mi kaynaklanıyor acaba?

Şimdi Windforce güzel bir soğutma sağlıyor zaten power limitini %105-%110 arası tuttuğunda benchmark açıkken 80 dereceyi geçemezsin. Yani sıcaklık çok büyük önem teşkil etmiyor. power limitini sakın %110 üzerine çıkartma ama benden tavsiye, ama dersen ki bir referans belirleyelim 85 olsun yükte 85'i geçmesin.
80 derecenin neresi güzel? Kartın OC modeli var ve 85C'ları görüyorum, şikayetçi olduğum bir durum. Eğer ısının nasıl azaltacağını biliyorsanız, lütfen söyleyiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim , daha önce böyle bi sistemim olmamıştı sadece merak ettim bilgisayarla uğraşmaktan keyif alıyorum ve tecrübelerle bi şeyleri daha iyi öğrenceğimi düşündüm ve bilirsiniz insanoğlu doyumsuz.. Elim ayağım titredi bi an korkudan ayarları defaulta çektim tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
@DeCuervo şey bi de bf5de ultra ayarlarda 120fps alırken 20-30seviyelerine düşüp takılıyor hikayelerde bile takılma olabiliyor ramim 8gb internette izlediğim videolarda 12-13gb ram kullanımı oluyor ultra ayarlarda bunun sebebi ramimin düşüklüğünden mi kaynaklanıyor acaba?
DX12 açık mı? DX11 de deneyin birde DLSS ile RT'yi kapatın.

@İbotibo1 peki öyle deneyim ama anlamadığım bi şey var rtx açabiliyorum dlss açamıyorum dlss de %40bir fps artışı görüyorum videolarda.

Kesinlikle bir ram takviyesi yapın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı