RTX 2060 GTA V kaldırır mı?

Emir_25

Centipat
Bugün arkadaşımla RTX 2060 hakkında konuşurken, yanımızda oturan bir kız bilgisayar mühendisi olduğunu söyleyerek bizimle tartıştı. RTX 2060'ın GTA V kaldırmadığını ve kötü bir ekran kartı olduğunu söyledi. Sinir bozucuydu ve dediğine patladım. Biraz değişik bir konu olabilir ama sizin de görüşlerinizi almak isterim. D:

Son düzenleme:
GTA V yazmıştım moderatör bile inanmayıp GTA VI olarak değiştirmiş. Düzelttim.

GTA 5 ise sallamış gerçekten. Moderatör arkadaşımızı da anladığımız bir durumdayız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada her kombinasyonu denemiş sanırım.

Bugün arkadaşımla RTX 2060 hakkında konuşurken, yanımızda oturan bir kız bilgisayar mühendisi olduğunu söyleyerek bizimle tartıştı. RTX 2060'ın GTA V kaldırmadığını ve kötü bir ekran kartı olduğunu söyledi. Sinir bozucuydu ve dediğine patladım. Biraz değişik bir konu olabilir ama sizin de görüşlerinizi almak isterim. D:
GTA 5'i çok rahat kaldırır. Bir arkadaşım 1070 ile oynuyor hatta. Ancak GTA 6'yı kaldıracağını sanmam.

Bilgisayar mühendisi veya öğrencisi olması oyunların sistem gereksinimi bildiği anlamına gelmez.

Elektrik elektronik mühendisi birisiyle yaptığım konuşmada adamın nasıl mühendis olduğuna şaşırmıştım elektronik ile alakalı doğrudan eğitim almadım kısa kısa ihtiyacım oldukça bu alanla alakalı şeyleri öğrendim ve uyguladım örneğin bozuk elektronik aletleri tamir etmek, bozulan parçaya muadil bulamıyorsam alternatif iki komponent birleştirip uygun empedansı sağlayıp uydurmak gibi vs

Kısaca her okuyan o alanla alakalı uzman da olmuyor benim tanıdığım en iyi elektronikçi talaş satan bir adamdı hobi olarak bu işle uğraşıyor ama adamın bilgi ve tecrübesine hayran kalmıştım sadece talaş işinden güzel para kazandığını bu yüzden bırakmadığı elektroniği de iş olarak yapsam bu kadar zevk almazdım dediğini biliyorum.

Son düzenleme:

Bilmiyorlar sa niye konuşuyorlar anlamış değilim klasik cahil yorumu.

Kaldırmaz diyen arkadaş boş yapmış biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı