RTX 2060 halen alınabilir mi?

Aynı model 7699 TL'ye mevcut, fazla para vermeyin.

Alınır mı sorusuna gelecek olursak, bu sizin durum, imkan ve kullanma koşulunuza göre değişebilir. Bence gayette alınır, uzun sürede sizi üzmez. Bende daha yeni aldım aynı kartı mesela, 4-5 aylık kartı 6000 TL'ye. Böyle sağlam kart denk getirebilirsiniz ikinci elede yönelebilirsiniz. Hem cebinizden fazla para çıkmamış olur.

Sıfır mi aldın hocam 6K'ya.

Bende sıfırı 4 binlerdeyken alsam mı diyordum, ikinci eline 6 bin verdik

Hocam sıcaklık durumu nedir önerebilecegin bir marka var mı ASUS'un Dual serisinden almayı düşünüyorum 75 derece yük altındaki sıcaklıklik değerleri kart için donanımsal bir sorun olur mu ileride gerçi 5 1600 AF ile kullanacağım darboğaz olacaktır ama daha önce 1650 Super kullanıyordum 63 dereceden yukarı çıkmıyordu bu beni biraz tedirgin etti.

Tedirgin etmesin hocam, böyle kartlar için 80 dereye çıkmadıkça herşey normal kabul ediliyor. Bendede ASUS RTX 2060 Dual OC 6 GB modeli mevcut ve Furmark testinde en ağır yükte bile 69 dereceyi geçmedi. 1650 ile kıyaslamayın, kartına göre değişir o değerler. Bende GTX 1050 Ti kullanıyordum, ağır yükte bile 45 dereceyi geçmiyordu mesela. Her kartın yapısı farklı.

İnternet testlerde 75 dereceleri görüyordu bu da biraz nasip işi her kart aynı değil herhalde 69 çok iyi bir değer inşallah banada öyle çıkar biraz takıntı var bende o sebepten beni rahatsız etsin istemiyorum çünkü 5/6 sene götürsün beni diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…