RTX 2060 hissedilen FPS düşük

1mposs1ble

Decapat
Bende 1050 Ti vardı. Bugün gidip ASUS ROG RTX 2060 satın aldım. Lakin FPS değeri bir hayli artmasına rağmen hissedilende çok fazla bir değişim olmadı. Bunun nedeni 75 Hz monitörüm olmasından dolayı olabilir mi acaba? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1050 Ti vardı. Bugün gidip ASUS ROG RTX 2060 satın aldım. Lakin FPS değeri bir hayli artmasına rağmen hissedilende çok fazla bir değişim olmadı. Bunun nedeni 75 Hz monitörüm olmasından dolayı olabilir mi acaba? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Evet.

RTX 2060’a da 75 hz kullanmazsınız :D
RDR2 1080p ayarları full yapınca 60 FPS veriyormuş RTX 2060. Sitesinden paylaştılar. Bence son ayarda güzel görüntü kalitesi alması açısından mantıklı seçim olmuş. Üstelik ileriye de dönük. Zamanında 1070 için 2K ekran kartı diyorduk ama şimdi oldu 1080p kartı 🙂

RDR2 1080p ayarları full yapınca 60 FPS veriyormuş RTX 2060. Sitesinden paylaştılar. Bence son ayarda güzel görüntü kalitesi alması açısından mantıklı seçim olmuş. Üstelik ileriye de dönük. Zamanında 1070 için 2K ekran kartı diyorduk ama şimdi oldu 1080p kartı 🙂

Saçmalık, az buz donanımdan anlayan birileri buna inanmaz.

Bunun pazarlama stratejisi olduğunu bilmeniz lazım.
Biliyorum. Ancak GTA 5'te bile en yüksek ayarlarda 65-75 fps veriyor RTX 2060. RDR2 için de bütün değerler sona çekilmiş. Üstelik minimum değer bu. Mesela fps değerinin çok düştüğü yerde 60 oluyordur. Normal kapalı alanlarda 90'lara çıkıyordur. Adamlar bütün AA değerleri sonda deniyor. O yüzden pazarlama da olsa normal geliyor bana bu durum.

İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz?
Hissedilen olarak 75 Hz tazeleme hızına sahip monitörde çok fark yaratmaz fakat grafik ayarlarını rahatça açıp görselliğin tadını daha da iyi çıkartabilirsiniz.

İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz?
Hissedilen olarak 75 Hz tazeleme hızına sahip monitörde çok fark yaratmaz fakat grafik ayarlarını rahatça açıp görselliğin tadını daha da iyi çıkartabilirsiniz.
i5 9400F var. Ultrada ayarlarda PUBG falan gayet akıcı oynanıyor. Ama bazı internet kafelerde 144Hz monitörlerle oynamıştım oyunu onda inanılmaz güzel bir görsel kalite görmüştüm bu kadar fark ettiğini tahmin edemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı