RTX 2060 hissedilen FPS düşük

Bende 1050 Ti vardı. Bugün gidip ASUS ROG RTX 2060 satın aldım. Lakin FPS değeri bir hayli artmasına rağmen hissedilende çok fazla bir değişim olmadı. Bunun nedeni 75 Hz monitörüm olmasından dolayı olabilir mi acaba? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
75hz'den dolayı, artık 144hz'e geçiliyor eğer durumun varsa geçmeni öneririm.

Biliyorum. Ancak GTA 5'te bile en yüksek ayarlarda 65-75 fps veriyor RTX 2060. RDR2 için de bütün değerler sona çekilmiş. Üstelik minimum değer bu. Mesela fps değerinin çok düştüğü yerde 60 oluyordur. Normal kapalı alanlarda 90'lara çıkıyordur. Adamlar bütün AA değerleri sonda deniyor. O yüzden pazarlama da olsa normal geliyor bana bu durum.
Hocam Rx 590 ile MSAA açık tek slot ram ile ben alıyorum 60 FPS'yi. RTX 2060 100 den aşağı almaz.

Hocam Rx 590 ile MSAA açık tek slot ram ile ben alıyorum 60 FPS'yi. RTX 2060 100 den aşağı almaz.
Ekran kartlarına sahip olmadığım için internetten araştırdığım kadarıyla söylüyorum. Advanced Graphics vs. hepsi açık, full ayarlanmış grafiklerde rx 590 da 45 fps civarı seyrediyor. Bütün ayarlar sonda mı sizde ?

Ekran kartlarına sahip olmadığım için internetten araştırdığım kadarıyla söylüyorum. Advanced Graphics vs. hepsi açık, full ayarlanmış grafiklerde rx 590 da 45 fps civarı seyrediyor. Bütün ayarlar sonda mı sizde ?
Tüm ayarlar açık 45-60 arası FPS - daha bugün oynadım- seyrediyor, Dual ram'de daha fazla alırım diye düşünüyorum. RTX 2060 gibi bir kart 100'den aşağı düşmez. Ek olarak, fps düşme sorunlarında FreeSync'in hayat kurtardığını hatırlarım.

Son düzenleme:
Tüm ayarlar açık 45-60 arası FPS - daha bugün oynadım- seyrediyor, Dual ram'de daha fazla alırım diye düşünüyorum. RTX 2060 gibi bir kart 100'den aşağı düşmez.
Şuraya bakarak yorumladım. 7 ay önceki video, belki sonradan güncelleme ile düzelmiştir, bilmiyorum.

RTX 2060 - GTA 5 Ultra

Bende 1050 Ti vardı. Bugün gidip ASUS ROG RTX 2060 satın aldım. Lakin FPS değeri bir hayli artmasına rağmen hissedilende çok fazla bir değişim olmadı. Bunun nedeni 75 Hz monitörüm olmasından dolayı olabilir mi acaba? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
144Hz monitör almalısın.Aradaki fark az değil.2060 alıp 75Hz monitör almak olmamış.En iyisi monitörü sat ve 144'e geç imkanın varsa.

Biliyorum. Ancak GTA 5'te bile en yüksek ayarlarda 65-75 fps veriyor RTX 2060. RDR2 için de bütün değerler sona çekilmiş. Üstelik minimum değer bu. Mesela fps değerinin çok düştüğü yerde 60 oluyordur. Normal kapalı alanlarda 90'lara çıkıyordur. Adamlar bütün AA değerleri sonda deniyor. O yüzden pazarlama da olsa normal geliyor bana bu durum.
GTA V'de 2K ve en yüksek ayarlarda 70 FPS+ alıyorum. Nasıl oluyor peki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı