Çok güzel bir monitördür 27", 1080p, 144Hz, 1ms, mat kavisli ekran ayrıca şu an bunu kullanıyorum size de tavsiye ederim ama maalef stokta yok eğer stoklara gelirse bunu tercih edebilirsiniz
En ucuz Dell S2721HGF 27" 1ms Full HD G-Sync Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721HGF 27" 1ms Full HD G-Sync Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.582,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şu an her yerde stokları tükendiği için detaylı fotoğlarları yok size incelemesini atayım daha iyi anlarsınız.
Selam arkadaşlar. Öncelikle çok amatör bir inceleme olacak. Daha önce bu tarz bir yazı yazmadığım için nedir, nasıl yazılır bilemedim. Elimden geldiğince almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye fikirlerimi belirteceğim naçizane. Technopat da dahil olmak üzere internetten 24" TN panel...
Doğrudur, fakat stoklara gelirse Dell daha uygun bir seçenek olacaktır 3 ay önce 1800TL civarına almıştım. Ama tabii ki Samsung Odyssey'de güzel bir seçenek.
Ama tabii dolar böyle giderse hiçbir şey alamayacağız...