RTX 2060 için 144Hz Monitör önerisi

Ali ORUÇ

Decapat
Daha fazla  
Gaming gen TR'nin yaptığı kampanya ile Ryzen 4500'lü sistemi aldım hocam ama monitör arıyorum ve bütçeme uygun 144 Hz monitör bulamıyorum. Önerileriniz nelerdir? Maksimum bütçe 2000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir monitördür 27", 1080p, 144Hz, 1ms, mat kavisli ekran ayrıca şu an bunu kullanıyorum size de tavsiye ederim ama maalef stokta yok eğer stoklara gelirse bunu tercih edebilirsiniz

Şu an heryerde stokları tükendiği için detaylı fotoğlarları yok size incelemesini atayım daha iyi anlarsınız.

Arkadaşın attığı monitörde stok yok. Bütçenize en yakın benim attığım monitörler var. Biri TN biri ise VA panel.
Doğrudur , fakat stoklara gelirse dell daha uygun bir seçenek olacaktır 3 ay önce 1800tl civarına almıştım. Ama tabii ki Samsung Odyssey'de güzel bir seçenek.
Ama tabi dolar böyle giderse hiçbirşey alamayacağız....

Son düzenleme:
Çok güzel bir monitördür 27", 1080p, 144Hz, 1ms, mat kavisli ekran ayrıca şu an bunu kullanıyorum size de tavsiye ederim ama maalef stokta yok eğer stoklara gelirse bunu tercih edebilirsiniz

Şu an her yerde stokları tükendiği için detaylı fotoğlarları yok size incelemesini atayım daha iyi anlarsınız.

Doğrudur, fakat stoklara gelirse Dell daha uygun bir seçenek olacaktır 3 ay önce 1800TL civarına almıştım. Ama tabii ki Samsung Odyssey'de güzel bir seçenek.
Ama tabii dolar böyle giderse hiçbir şey alamayacağız...

Hocam nerede yaşıyorsunuz? 24 inç monitörler şu anda 2.500TL. Siz 27 inç paylaşmışsınız o monitörün stoğu olsa en az 3500TL olur.

Hocam nerede yaşıyorsunuz? 24 inç monitörler şu anda 2.500TL. Siz 27 inç paylaşmışsınız o monitörün stoğu olsa en az 3500TL olur.
Hocam valla dolar hızlı artıyor biliyorsunuz o yüzden dün aldığın elma 10 lira iken yarın 14 bile olabiliyor normal bir durum ayrıca scalperlar stoklayıp yüksekten sattığı için normal bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı