RTX 2060 İçin 2K Monitör Önerisi

tansel2000

Megapat
Daha fazla  
1600 TL civarı bir para ayırmayı düşünüyorum. 1ms ve 2K olursa harika olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı açan arkadaşın konusunu sabato ediyor gibi gözükmek istemem ama kusura bakmasım yeni başlık açmayayım dedim buradan sorayım😊 Bugün bilgisayar topladım. Yarın da monitör alacağım. Saatlerdir araştırmaktan beynim yandı artık. 2k 144 hz ve 1ms düşünüyordum ben. Hatta ciddi ciddi şunu almayı bile düşündüm, ne diyorsunuz 2060 ekran kartı ile sıkıntı yaşar mıyım?Captcha Verification

Başlığı açan arkadaşın konusunu sabato ediyor gibi gözükmek istemem ama kusura bakmasım yeni başlık açmayayım dedim buradan sorayım😊 Bugün bilgisayar topladım. Yarın da monitör alacağım. Saatlerdir araştırmaktan beynim yandı artık. 2k 144 hz ve 1ms düşünüyordum ben. Hatta ciddi ciddi şunu almayı bile düşündüm, ne diyorsunuz 2060 ekran kartı ile sıkıntı yaşar mıyım?Captcha Verification
2k çok gereksiz RTX 2060 için. 1080p 144hz 1ms monitör alırsan daha uzun süre kullanırsın ayar kısmadan, ben şuan bu şekilde kullanıyorum ve çok çok memnunum.

Hangi oyunları oynadığınıza göre monitör seçimi değişebilir.
Ayrıca bu bütçe ile 2k 1ms bulmanız zor.
Bende aoc nin 32" 5ms 75hz 2k monitörü var ve rx580 ile kullanıyorum çok memnunum.
1400 tl civarinda güzel bir monitör. 2k ve büyük ekran ile hayatım değişti diyebilirim gerçekten cok keyifli.

Bende aoc nin 32" 5ms 75hz 2k monitörü var ve rx580 ile kullanıyorum çok memnunum.
1400 tl civarinda güzel bir monitör. 2k ve büyük ekran ile hayatım değişti diyebilirim gerçekten cok keyifli.
2k 75hz ve 5ms almaktansa 144hz monitör çok daha fazla keyif verecektir daha önce 144hz kullanmamış arkadaşlar anlamaz cidden çok büyük fark var normal monitör ile aralarında.

2k 75hz ve 5ms almaktansa 144hz monitör çok daha fazla keyif verecektir daha önce 144hz kullanmamış arkadaşlar anlamaz cidden çok büyük fark var normal monitör ile aralarında.
Arkadasin bütçesinde ancak tn panel alırsınız ve tn panele o kadar para verilmez.
1ms icin VA panel alinabilir ama pahali.
Story modunda oyunlari daha cok tercih ediyorsa 75-144 farketmez.
Takmissiniz bir 144hz olayına baska birsey konuşulmuyor.
Arkadas çözünürlük soruyor hz değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı