RTX 2060 için 80 derece normal mi?

81 derece yine idare eder. Ekstra fan takmanız yararınıza olur tabii ki. Yeni fan alacaksanız Arctic P12 modelini öneririm.
Hocam egzoz olarak kullanmalık kasanın üst kısmına takılcak 2 fan istiyorum ama açıkçası egzoz fana çok da para veresim gelmiyor. Uygun fiyatlı, performansı fena olmayan fanlar var mıdır? Kasam Spec Delta, 240mm yerim var.

Hocam, egzoz olarak kullanmalık kasanın üst kısmına takılcak 2 fan istiyorum ama açıkçası egzoz fana çok da para veresim gelmiyor. Uygun fiyatlı, performansı fena olmayan fanlar var mıdır? Kasam Spec Delta, 240mm yerim var.
Bunun hakkında yeni bir konu açmanızı öneririm. Yine de Arctic P12 veya Arctic BioniX P12 modellerini alabilirsiniz. PWM olmayan modeller daha uyguna geliyor bulabilirseniz. Fazladan 2 tane fan, çok büyük değişiklik yapmayacaktır. Bir tane alsanız da yeterli gelir diye düşünüyorum.

Bende RTX 2060 kullanıyorum 82 dereceyi gördüm. NVIDIA'nın sayfasında yazılana göre RTX 2060 için maksimum sıcaklık 88 derece olarak belirtmiş. Ben ilk çıktığında almıştım kartı şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşlar, kullandığım kasa Corsair Carbide Spec 05. 1 tane önde 1 tane de egzoz fanı var. GTA V en yüksek ayarlarda ekran kartı 80 derece oluyor. Normal mi? Bir sıkıntı yaratır mı sistem için? Ayrıca ekran kartım RTX 2060.

Tahmin etmiştim. Windforce modelleri, diğer kartlara göre bir tık daha sıcak çalışıyor. O model için normal denebilir. İsterseniz fan profili oluşturun, daha yüksek hızda çalışsınlar. Veya güç limitini biraz azaltın MSI Afterburner üzerinden.

Zaten kasanın hava sirkilasyonuda kötü. Bence o kasaya göre çok iyi sıcaklıklar.

Termal sınır 83 derece diye hatırlıyorum, yine de 2060 için berbat diyebilirim. Modelde bir problem var sanırım. Undervolt denemeni öneririm.

1.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı