DGPrometheus
Hectopat
Daha fazla
Güç kaynağı önerisi:
Alacağım ekran kartı:
www.newegg.com
Alacağım sıvı soğutucusu:
www.incehesap.com
Kasanın güç kaynağı:
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar ve iyi bayramlar alacağım bu sistemde ekran kartı sonrasında takacağım ilk soğutucu ve güç kaynağını alacağım kasanın güç kaynağı yetmeyeceğini düşündüm. Konuyla ile ilgili bilgi edinmek istiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Bayram dönüşü taktıracağım sıvı soğutucusunu ve eğer güç kaynağıda değişecekse.
Alacağım ekran kartı:
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2060 Super 8G Graphics Card, GV-N206SAORUS-8GC - Newegg.com
Buy GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2060 Super 8G Graphics Card, WINDFORCE Stack, 8GB 256-Bit GDDR6, GV-N206SAORUS-8GC Video Card with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
- İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600X
- Anakart: B450 M Gigabyte Socket AM4
Alacağım sıvı soğutucusu:
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB CPU Sıvı Soğutma - MLW-D24M-A20PC-R1 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Kasanın güç kaynağı:
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar ve iyi bayramlar alacağım bu sistemde ekran kartı sonrasında takacağım ilk soğutucu ve güç kaynağını alacağım kasanın güç kaynağı yetmeyeceğini düşündüm. Konuyla ile ilgili bilgi edinmek istiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Bayram dönüşü taktıracağım sıvı soğutucusunu ve eğer güç kaynağıda değişecekse.