RTX 2060 İçin İşlemci, Anakart ve RAM Tavsiyesi

Aradaki fps değeri neredeyse yok denecek kadar az 500 lira fark verecek kadar değer yok işlemci de karar kıldım sadece anakart kaldı onuda karar versem tamam olacak. Asus marka anakart istememdeki amaç ekran kartım asus olduğu için markaya güveniyorum ve sinerji olacağını düşünüyorum belkide yanlış düşüncedir bilemiyorum. :)
İlla aynı marka olması lazım değil.

Aradaki fps değeri neredeyse yok denecek kadar az 500 lira fark verecek kadar değer yok işlemci de karar kıldım sadece anakart kaldı onuda karar versem tamam olacak. Asus marka anakart istememdeki amaç ekran kartım asus olduğu için markaya güveniyorum ve sinerji olacağını düşünüyorum belkide yanlış düşüncedir bilemiyorum. :)
Yanlış değil. Zorunlu değil ama ışıklar daha uyumlu çalışır.

Hocam bu 8700 değil 8700K. 8700 OC olmayan bir işlemci yani K serileri çok daha iyi oyun için.

Asus'un ucuz kartlarını almayın. 1500 TL ve altındaki kartlarını önermiyorum ben.
Benim önerdiğim kart ile 9700K'ya çok rahat OC yapılır. (MSI olan) ama 9600K için ilk önerdiğim de gayet iyi. Tomahawk da alabilirsiniz.

Hocam bu 8700 değil 8700K. 8700 OC olmayan bir işlemci yani K serileri çok daha iyi oyun için.

Asus'un ucuz kartlarını almayın. 1500 TL ve altındaki kartlarını önermiyorum ben.
Benim önerdiğim kart ile 9700K'ya çok rahat OC yapılır. (MSI olan) ama 9600K için ilk önerdiğim de gayet iyi. Tomahawk da alabilirsiniz.

Bahsettiğin MSI kart değilmi birde daha ucuza yok bulamadım bazen indirimler oluyor kdv gibi onları takip ederim gerçi fiyatı düşermi daha bilmiyorum.

Sakın i7 8700 almak gibi bir hata yapmayın.
Ryzen 5 3600 kat be kat daha iyi bir işlemci.
Bu ramler 3200mhz ama İsterseniz ramleri çıkarabilirsiniz.
Screenshot_2019-08-28-18-46-57.jpeg

Bahsettiğin MSI kart değilmi birde daha ucuza yok bulamadım bazen indirimler oluyor kdv gibi onları takip ederim gerçi fiyatı düşermi daha bilmiyorum.
Kampanyalarla düşebilir hocam. F/P olarak bu kart iyi ama Gigabyte'ın BIOS'u karışık biraz.

@Phegru Hocam bütçe Intel almaya müsait ise Intel değilse AMD düşünebilirsin. Intel hem oyunlar için daha performanslı hem de daha stabil bir platform. Sevgili @siyaha yakın zamanda Intel sistem topladı. Kendisi hem Ryzen 3000 serisi hem de 9. nesil Intel kullanan birisi olarak bu soruyu benden daha iyi cevaplar diye düşünüyorum.

Burada konusu var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı