RTX 2060 İçin Monitör Tavsiyesi

Bu monitör'den bahsediyorsunuz değil mi?

Evet gerekli işlemleri teker teker yaparım inşallah DP ile bağlayıp, güncel driver'ı yükledikten sonra sorunsuz bir şekil de olur eğer olmaz ise 120 Hz'e düşebilirim tabii çok sıkıntı değil ama 120'ninde altına düşmem gerekirse ne yapmamı önerirsin?
Satıcı kaynaklı fiyatları farklı ama model numaraları aynı. Gerek ince çerçevesi gerekse renklerin canlılığı, parlaklığı sebebiyle oldukça memnunum. Henüz bir aydır kullanıcısıyım. Yorumda bulunmak için kısa bir süre olabilir fakat uzun vadede Samsung kalitesine güvenmeyi tercih edip aldım.
Ekran kartımı sorduğunu görmediğimden güncelliyorum. Gigabyte RTX2060 Windforce OC kullanmaktayım.

Tamam da benim kullandığım monitör'de bile 1ms varken 2 bin tl'lere çıkıp 4ms monitör almak bana koyardı açıkçası. Tabii şahsi seçim.
ya 1080p 1ms bir monitör alacağım ya da 1440p 4ms bir monitör alacağım.
Açıkçası 0.20 saniye için muhteşem görüntü kalitesinden düşmek bence çok anlamsız.
Katılıyorum kişisel seçimler...

ya 1080p 1ms bir monitör alacağım ya da 1440p 4ms bir monitör alacağım.
Açıkçası 0.20 saniye için muhteşem görüntü kalitesinden düşmek bence çok anlamsız.
Katılıyorum kişisel seçimler...
Şöyle söyleyeyim, daha önce 5ms bir monitörde uzun günler geçirdim. Cidden fark hissediliyor.

bu monitörü ben kullanıyorum ve gayet memnunum bence bu fiyata 1 ms 144 hz curved alabileceğin en iyi monitörlerden biri
Evet bunun 27'' olanı var açıkcası büyük monitörleri daha çok seviyorum daha doyurucu oluyorlar. Sence 27'' olanından ölü piksel çıkar mı?
Şöyle söyleyeyim, daha önce 5ms bir monitörde uzun günler geçirdim. Cidden fark hissediliyor.
hayda :D bak çok muallakta kaldım şimdi. Bir sürü yorum okudum bazı insanlar da fark hissedilmiyor diyor.
Satıcı kaynaklı fiyatları farklı ama model numaraları aynı. Gerek ince çerçevesi gerekse renklerin canlılığı, parlaklığı sebebiyle oldukça memnunum. Henüz bir aydır kullanıcısıyım. Yorumda bulunmak için kısa bir süre olabilir fakat uzun vadede Samsung kalitesine güvenmeyi tercih edip aldım.
Ekran kartımı sorduğunu görmediğimden güncelliyorum. Gigabyte RTX2060 Windforce OC kullanmaktayım.
Ekran kartın Nvidia model ise, G-Sync özelliğini açabildin mi??

Evet bunun 27'' olanı var açıkcası büyük monitörleri daha çok seviyorum daha doyurucu oluyorlar. Sence 27'' olanından ölü piksel çıkar mı?
Güvenilir adreslerden alışveriş yaptığın sürece ölü piksel sorununu dert etmene gerek yok. Tüm monitörlerde bu sorunu yaşama şansın var dostum. Önemli olan herhangi bir problem meydana geldiğinde geçireceğin servis süreci. Kaliteli adreslerden şaşmamanı şiddetle tavsiye ederim. 50/100 fazla olsun gelecekte yaşayacağın sıkıntılara değer.

Güvenilir adreslerden alışveriş yaptığın sürece ölü piksel sorununu dert etmene gerek yok. Tüm monitörlerde bu sorunu yaşama şansın var dostum. Önemli olan herhangi bir problem meydana geldiğinde geçireceğin servis süreci. Kaliteli adreslerden şaşmamanı şiddetle tavsiye ederim. 50/100 fazla olsun gelecekte yaşayacağın sıkıntılara değer.
Tamamdır teşekkür ediyorum :)
O halde gömüyorum şu monitörü.

hayda :D bak çok muallakta kaldım şimdi. Bir sürü yorum okudum bazı insanlar da fark hissedilmiyor diyor.

Ekran kartın Nvidia model ise, G-Sync özelliğini açabildin mi??
2K tercih etmemin sebebi grafiklerden sonuna kadar yararlanmak istememdi. Böyle bir arayışa pek girmedim açıkçası. Ama düşük grafikli oyunlarda henüz bir problem yaşamadım ben. Çeşitli forumlarda açtığını iddia eden konular okudum. Şuan mevcut olup olmadığı hakkında emin değilim ama geçenlerde Nvidia'nın her geçen gün Gysn
Kısa bir araştırmaya koyulayım bende, şimdi sen diyince uyuz oldum. Her ne kadar rahatsız olmasamda neden böyle bir destekten yararlanmıyayım ki. :)

2K tercih etmemin sebebi grafiklerden sonuna kadar yararlanmak istememdi. Böyle bir arayışa pek girmedim açıkçası. Ama düşük grafikli oyunlarda henüz bir problem yaşamadım ben. Çeşitli forumlarda açtığını iddia eden konular okudum. Şuan mevcut olup olmadığı hakkında emin değilim ama geçenlerde Nvidia'nın her geçen gün Gysn
Kısa bir araştırmaya koyulayım bende, şimdi sen diyince uyuz oldum. Her ne kadar rahatsız olmasamda neden böyle bir destekten yararlanmıyayım ki. :)
ooooof! Muhteşem olur bana da ön ayak olursun dostum. Yapman gereken çok basit şu video sana referans olacaktır izlemen yeterli işlemler çok basit. Gereken tek bir Display Port kablosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim. İşe yarayıp yaramadığını yani.
Dört göz ile bekleyeceğim :=)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı