RTX 2060 ikinci el alınır mı?

SingleNinja

Centipat
Daha fazla  
Sahibinden RTX 2060 ikinci el satışları var. 4K bandında ama Param Güvende ile satmıyorlar sizce alınır mı? Alınırsa alınmalı.

4200 liraya buldum ama Param Güvende ile satış yok.

Para yetmiyorsa 2.elde hâlâ alınabilir bence. Param Güvende yoksa şehir dışından almak bence mantıklı değil dolandırılmak çok kolay olur.

Sıfır olupta 4K civarı kart önerin var mı, elden alışta aldıktan sonra deneyince sıkıntı çıkarsa ne olacak nasıl işlecek olaylar.

Elden alışta aldıktan sonra deneyince sıkıntı çıkarsa ne olacak nasıl işlecek olaylar.

Hocam denedikten sonra neden sıkıntı çıksın ki? Kartı alırken bilgisayarcıda denetin bir sıkıntısı var mı diye ben öyle yapmıştım bilgisayarcı para istemez ama 40-50 ateşleyin.

Sapphire RX 570 4 GB buldum tek fanlı 1.5k ya Param Güvende ile satışıda var bu paraya değer mi ekran kartı oyun testlerinede baktım çok da kötü değil.(2060 daha iyi ama Param Güvende ile satan yok)

Sapphire RX 570 4 GB buldum tek fanlı 1.5k ya Param Güvende ile satışıda var bu paraya değer mi ekran kartı oyun testlerinede baktım çok da kötü değil.(2060 daha iyi ama Param Güvende ile satan yok)
Düşünürsen ve yeterli güç kaynağında varsa Vega 56 8GB param güvende ile gönderebilirim. RX 570 ten çok daha performanslı ve azıcık ayar yapmayı biliyorsan 2060 performansına yakın birşeyler alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı