RTX 2060 ile i5 9400f Darboğaz yapar mı?

154 fps alıyorsun hocam tabiki değiştirme. İşlemcinde ekran kartında çok iyi sadece oyunun FPS ini sabitle hem sistem daha az yorulur hemde yüksek fps aldığına rağmen ufak takılmalar oluyorsa onlardan kurtulmuş olursun.

bende de asus dual 1060 3gb ekran kartı var i5 9400f almayı düşünüyorum yani önermiyormusunuz ? ryzen 3600 mü alsam amd hiç kullanmadım

Bilgili birisine benziyorsunuz asus dual 1060 3gb ekran kartım var i5 9400f almayı düşünüyordum sorun yaşarmıyım yani discord internet browser + bazen vlc açık oluyor, oyun oynarken bunları yapamazmıyım ? ryzen 3600 mü alsam ? bilemedim ryzen 3600 ısınma başlığı gördüm ve amd hiç deneyimim olmadı insan güvenemiyor.

1060'a 9400f rahatlıkla yetecektir ayrıca donma kasma gibi problemler yaşamıyorum.

Peki anladım hocam,ryzen 3600 alırsam kesinlikle corsair h100x 120mm x 2 sıvı soğutma alıcam.
Soğutmalardan pek anlamıyorum ama ben alırken 2 li fan ile 4 bakırlı bir soğutucu almıştım memnunum sadece montajı zorladı o kadar. Tavsiyem en az 4 bakırlı bir soğutucu olsun.

Darboğaz denilen şey GPU'nun %100 kullanılmasından dolayı donmaların olması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…