RTX 2060 ile RTX mod nasıl açılır?

umudatalim

Kilopat
RTX 2060 markalı ekran kartına sahibim. Oyunlarda hep görüyorum RTX modunu açan kişileri nasıl açabilirim? Herhangi bir kasma yaratır mı? Yayınlarda kasma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunlar destekliyor acaba? İnternetten de bilgi bulamadım. Sayılı oyunda var galiba.
BF5 ve Metro Exodus destekliyor, Tomb Raider'a da gelecek diyorlardı son durum ne bilmiyorum. Control diye bir oyun çıkacaktı onda da Ray Tracing desteği var. Başka da aklıma gelmiyor.

BF5 ve Metro Exodus destekliyor, Tomb Raider'a da gelecek diyorlardı son durum ne bilmiyorum. Control diye bir oyun çıkacaktı onda da Ray Tracing desteği var. Başka da aklıma gelmiyor.
Tomb Raider'a gelse çok güzel olur. Oynamayı bekliyordum zaten. Teşekkür ederim.
Shadow of The Tomb Raider'a RTX desteği geldi.
RTX 2060 markalı ekran kartına sahibim. Oyunlarda hep görüyorum RTX modunu açan kişileri nasıl açabilirim? Herhangi bir kasma yaratır mı? Yayınlarda kasma yapar mı?
Oyun ayarlarında DLSS yada RTX ayarı olması gerek onu açacaksınız bu arada 2060 RTX oyun oynamak için tasarlanan bir kart değildir akıcı oyun oynayamazsınız.

Shadow of The Tomb Raider'a RTX desteği geldi.

Oyun ayarlarında DLSS yada RTX ayarı olması gerek onu açacaksınız bu arada 2060 RTX oyun oynamak için tasarlanan bir kart değildir akıcı oyun oynayamazsınız.
RTX'in de oyun içinde çözünürlük seçenekleri var. Ultra, high yerine medium, low gibi değerlerde akıcı oynayabilecektir. Tabi akıcılıktan kastım, RTX'li bir oyun akıcılığı.

RTX'in de oyun içinde çözünürlük seçenekleri var. Ultra, high yerine medium, low gibi değerlerde akıcı oynayabilecektir. Tabi akıcılıktan kastım, RTX'li bir oyun akıcılığı.
Bence RTX'in yüksek-ultra ayarlarda kendini belli ediyor düşük ayada açmanın bir anlamı yok bence.

Dostum her şekilde rtx teknolojisinden faydalana bilirsin benim tafsiyem oyun grafikleri yüksekteyden rtx in orta ayarlarda olması 70 80 fps gibi bidegerde izliyor 1080p de zaten bukartın en önemli ozelligi 1080p icin olması rtx2060 göstermelik bi kart degil rtx teknolojisinden diledigin gibi faydalana bilirsin
benim en iyi tafsiyem elinde rogstrix bi ekran kartının olması rtx 2060 asus rogstrix markasıyla en verimli calışma sistemine sahip en yüksek ayarlarda ekran kartı zorlanırken bile 70 dereceyi görmessin ben enyüksek ayarlarda 10 saat altında oyun oynamadım bu kartta ve 70 dereceyi hic görmedim (60 fps ninde altını hic görmedim rtx acıkken yüksek ayarlarda 1 kere 45 i gördüm okadar)

şu an bende rtx 2060 ventus xs var controlü full ayarlarda rtx açık hiçbir takılma olmadan oynuyabiliyorum bence 2060 rtx için yetersiz değil

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı