Çözüldü RTX 2060 Kaç yıl götürür?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.550
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar R5 3600 RTX 2060 8x2 RAM sistem kaç yıl götürür Ultra takıntım yok 1080P Ultra oynarım yavaş yavaş düşürüm ama Low'a kadar düşürmem :D.

Çözüm
Hocam düzenli bakımınızı yaptığınız taktirde, termal macun-toz temizliği gibi, en az 3-4 sene götürebileceğini düşünüyorum. Ben GTX1660 kullanıyorum henüz bir sıkıntısını görmedim, siz RTX ile hiç görmezsiniz😁
Her yıl ekran kartına termal macunu falan sürer temizlerim kasayı da aynı şekilde yani ortalama 6 yıl götürür değil mi şu an 1050 Ti kullanıyorum yavaş yavaş yetersiz kalmaya başladı Fortnite'dan ayar kısa kısa ellerim ağrıdı :D ve anlık drop bile giriyor.

5 Yıl rahat kullanırsınız. Ultra takıntınızın olmaması da bunu arttırır. Ama daha nasıl oyunlar çıkar nasıl sistem gerekir bilinmez. Ama dediğim gibi: Her türlü 5 yıl kullanırsınız, yavaş yavaş düşürerek 6 yıl kullanırsınız. RXT 2060 güçlü bir ekran kartı ne de olsa.

Jira'nın süper çakması 3T, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı