Arkadaşlar aranızda 2060 laptop kullananlar var ise aldığı değerleri paylaşabilir mi? 10300H işlemci ve 32 GB RAM olmasına rağmen ayarlar fark etmeksizin 45-55 arası değerler alıyorum, teşekkürler.
NOT: İnternet üzerinde son gelen güncellemeler ile kimse video çekmemiş.
Bu işlemci ile 1650 Ti olan bir laptop kullanıyorum. Battlefield 5'te zor besliyor ekran kartını. RAM de çift kanal olduğuna göre herhalde işlemci yetmiyor sizde o ekran kartına. Isınıyor mu, oyundayken kaç Ghz'de çalışıyor bunlar da önemli. Başka fps oyunlarında performansı nasıl?
Bu işlemci ile 1650 Ti olan bir laptop kullanıyorum. Battlefield 5'te zor besliyor ekran kartını. RAM de çift kanal olduğuna göre herhalde işlemci yetmiyor sizde o ekran kartına. Isınıyor mu, oyundayken kaç Ghz'de çalışıyor bunlar da önemli. Başka fps oyunlarında performansı nasıl?
Dediğim gibi Warzone tarafında işlemci genelde %70 değerlerinde gidip geliyor zaten Battlefield 5'i hiç söylemiyorum orada sabit %99 kullanım. Battlefield V'de sanırım mühendislik hatasından kaybediyorum ama Warzone sorununu anlamadım gitti.
Bu son güncelleme ile çektiğim video, bundan 1-2 ay önce işlemciyi %70 civarlarında kullanan oyun şimdi sürekli 95 ve üzerinde kullanıyor. Ayrıca ayarlar düşük, orta ve yüksek fark etmiyor.