RTX 2060 Laptop Warzone değerleri ne olmalı?

Aldığınız FPS normal değil. Düşükte en azından 100+ almanız gerektiğini düşünüyorum. GTX 1050 ile Low'da 45-60 FPS arası alıyordum 1080p'de.
1050 fakat Laptop versiyonu mu?
Düşük değerler olduğundan eminim, normal değil.
İşte ne yaptıysam aylardır çözemedim sorunu ben de acaba başka arkadaşlar da bu değerleri mi alıyor diye açtım bu konuyu.

1050 fakat Laptop versiyonu mu?

İşte ne yaptıysam aylardır çözemedim sorunu ben de acaba başka arkadaşlar da bu değerleri mi alıyor diye açtım bu konuyu.
Masaüstü sürümü. Standart GTX 1050'lerden ortalama %15 daha güçlü oldu OC ile.

Bu işlemci ile 1650 Ti olan bir laptop kullanıyorum. Battlefield 5'te zor besliyor ekran kartını. RAM de çift kanal olduğuna göre herhalde işlemci yetmiyor sizde o ekran kartına. Isınıyor mu, oyundayken kaç Ghz'de çalışıyor bunlar da önemli. Başka fps oyunlarında performansı nasıl?

@
Bu işlemci ile 1650 Ti olan bir laptop kullanıyorum. Battlefield 5'te zor besliyor ekran kartını. RAM de çift kanal olduğuna göre herhalde işlemci yetmiyor sizde o ekran kartına. Isınıyor mu, oyundayken kaç Ghz'de çalışıyor bunlar da önemli. Başka fps oyunlarında performansı nasıl?
Dediğim gibi Warzone tarafında işlemci genelde %70 değerlerinde gidip geliyor zaten Battlefield 5'i hiç söylemiyorum orada sabit %99 kullanım. Battlefield V'de sanırım mühendislik hatasından kaybediyorum ama Warzone sorununu anlamadım gitti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu son güncelleme ile çektiğim video, bundan 1-2 ay önce işlemciyi %70 civarlarında kullanan oyun şimdi sürekli 95 ve üzerinde kullanıyor. Ayrıca ayarlar düşük, orta ve yüksek fark etmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı