Çözüldü RTX 2060 Laptopta düşük oyun performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HarryBanner

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben RTX 2060'lı bir laptopa sahibim. Ancak 2 aydır ne olursa olsun Intel ekran kartını devre dışı bırakmadığım sürece örneğin 100 FPS gelmesi gereken oyun 30 FPS geliyor. Ancak benim bilgisayarım tek Channel RAM'e sahip. Çok düşük FPS vermesi bu yüzden midir?
Mesela Apex'te 60 FPS üstünü görmüyor. GTA'da 60'a zor çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediklerinizi en az 100 kez yaptım. Intel ekran kartını devre dışı bırakmayınca hiçbir FPS artışı olmuyor. Devre dışı bıraktığımda FPS bayağı artıyor ancak bazen yine yeterli seviye olmuyor.
BIOS'tan overclock kapatınca çoğunlukla düzeldi teşekkürler.
Daha önce bir konuda bunun çözümünü paylaşmıştım. Buraya alıntı olarak koyuyorum. Bu sayede istediğin oyunu sadece 2060 kullanarak açabilirsin.

Tıklayarak direkt konuya gidebilirsin. i7-10750H RTX 2060 düşük FPS

Dediklerinizi en az 100 kez yaptım. Intel ekran kartını devre dışı bırakmayınca hiçbir FPS artışı olmuyor. Devre dışı bıraktığımda FPS bayağı artıyor ancak bazen yine yeterli seviye olmuyor.
BIOS'tan overclock kapatınca çoğunlukla düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…