Bence yeni bir konu açmanızı tavsiye ederim. Bu başlık altında konudan fazla uzaklaşmayalım. Konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Ben ve benim gibi AMD tarafında kronik sorunlarla uğraşan kişiler elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
Gigabayte bu modelde daha fazla ısınıyor. Ben de anlayamadım. Önerim Galax almanız. Hatta kullanan bi arkadaşım var. İstersen etiketleyeyim istediğini sorabilirsin.
Benim açtığım konuda bir arkadaş Galax RTX 2060 kullandığını söylemişti, ve kendisi kartın sıcaklıklarıyla ilgili bir blog açmıştı. Buyrun linkini veriyorum.
Benim açtığım konuda bir arkadaş Galax RTX 2060 kullandığını söylemişti, ve kendisi kartın sıcaklıklarıyla ilgili bir blog açmıştı. Buyrun linkini veriyorum.
@Enterprise_1071 Bu arkadaş değişik bir şekilde bazı oyunlarda ekran kartının 40 derecelerde çalıştığını söylüyor. Ben de şaşırıyorum. Bu fiyata bu performans.
@Enterprise_1071 Bu arkadaş değişik bir şekilde bazı oyunlarda ekran kartının 40 derecelerde çalıştığını söylüyor. Ben de şaşırıyorum. Bu fiyata bu performans.