RTX 2060 mı RX 5600 XT mi?

Forumda AMD kartlarda yüzlerce siyah ekran ve donma sorunu yaşayan insan var, bunlardan biri de benim. AMD kartları her ne kadar fiyat/performans sunsada driver problemlerini çözemediği ve ne zaman çözeceği belli olmadığı için başın ağrıyacaktır. AMD yeni driver çıkarıyor hevesleniyorsun sorunlar çözüldü diye sürüm notlarına bir bakıyorsun Known Issues başlığı altında siyah ekran ve donma sorunları yazıyor. Değişen bir halt yok. Biraz fazla ver gerekirse para biriktir geç al ama Nvidia al kafan rahat bakarsın dalgana.
Ben oyunlarda 10 FPS daha az verse bile bir Nvidia ekran kartı tercih ederdim bu bütçe için.

Not: RX 5600XT, RTX 2060'dan daha fazla performans vermiyor, örnek olarak söyledim.

Şahsen RX5500XT kullanıyorum. Rainbow da rankeda girdiğimde tam maçın ortasında lap diye atıyor beni ? Üstelik RX5500XT önerdiler burda bana ondan dolayı aldım. Arkadaş da aynı sıkıntıyı yaşamasını istemiyorum.

Bunun hakkında konu açtın mı kaçırmışımdır. Ben de 5500XT kullanıyorum Nisan ayından beri herhangi bir sorun yaşamadım. Başka oyunlarda bu hatayı veriyor mu? Çünkü ekran kartı nedeniyle oyundan atma ihtimali düşük geldi bana.

Şu an kararım RTX 2060 yönünde. Çünkü açtığım bu konuda bile 5-6 kişi problemler yaşamış. Önceki kartım GTX 1050Ti idi. Hiçbir problem yaşamadım. 5-10 fpsin çok da fark ettireceğini düşünmüyorum açıkçası ama yine de düşüncelerinizi yazmanızı rica edeceğim.

Şu an kararım RTX 2060 yönünde. Çünkü açtığım bu konuda bile 5-6 kişi problemler yaşamış. Önceki kartım GTX 1050Ti idi. Hiçbir problem yaşamadım. 5-10 fpsin çok da fark ettireceğini düşünmüyorum açıkçası ama yine de düşüncelerinizi yazmanızı rica edeceğim.
Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum.

İncehesap Gaming Gecesi'nde bu hafta Asus Dual RTX 2060 3,500 TL'den 2,500 TL'ye düşmüştü.

Neredeyse her hafta bir RTX 2060 indirime giriyor. İndirimlerden güzel bir RTX 2060 almanızı öneriyorum.

Eğer ki ''Yok ben indirim falan beklemem'' diyorsanız biraz önce linkini verdiğim Galax RTX 2060 gayet iyi. Fiyatı da 2700 TL.

Bunun hakkında konu açtın mı kaçırmışımdır. Ben de 5500XT kullanıyorum Nisan ayından beri herhangi bir sorun yaşamadım. Başka oyunlarda bu hatayı veriyor mu? Çünkü ekran kartı nedeniyle oyundan atma ihtimali düşük geldi bana.
Rainbow Six Siege profosyonel olarak 2 senedir diamond elosunda oynuyorum. Maçın ortasında atıyor. Bir de Call of Duty Modern Warfare oynuyorum. Onda nadirde olsa arada atıyor. en son daha dün R6 Turnuvasında yaşadım bu sorunu.

Rainbow Six Siege profosyonel olarak 2 senedir diamond elosunda oynuyorum. Maçın ortasında atıyor. Bir de Call of Duty Modern Warfare oynuyorum. Onda nadirde olsa arada atıyor. en son daha dün R6 Turnuvasında yaşadım bu sorunu.
PSU'nuzda bir problem olabilir benim eski sistemde PSU yetmeyince önce oyundan atıp sonra yeşil ekran veriyordu.

Sorunun ekran kartı olduğunu düşündüğün herhangi bir durum var mı? Örneğin Radeon Software'dan gelen wattman uyarısı gibi? Siyah ekran sorunu olsa sürücüye bağlayacağım da oyundan atma konusu direkt ekran kartıyla alakalı değil bana göre. Sisteminde başka yeni bir parça var mı veya overclock yaptığın RAM'ler?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı