RTX 2060 model tavsiyesi

@Teacher80 tam olarak onu soruyordum ben de dostum yani gidip RTX 2060 Gigabyte 2500TL aynı şekil ASUS STRIX 2900 TL bu aradaki fark çok fazla çünkü 3000TL'ye RTX 2060 Super var yani gidip 2060 modelinin en iyi denilen kartı almak yerine 2060S alırım daha iyi. O zaman en iyi model kovalama konusunda kendimi yormayıp en uygun hangisi gelirse onu satın alayım mı?
Aynen. Ek olarak alacağın modelin sonuna review yazıp Google ve Youtube'da arama yapıp incelemelerde boşta ve yük altındaki termal değerlere bir bak.

OC versiyonlarında en uçuk modellerde %3-5 FPS farkı ancak vardır o da oyununa göre yani her oyunda değil. Daha önce OC'li MSI RX 480 kullandım. Yüksek FPS için kart kendini çok zorluyordu ve bu yüzden FPS çok dalgalanıyordu. En sonunda yandı. Benle aynı zamanda Zotac GTX 1060 alan arkadaş kartını hala kullanıyor.

OC versiyonlarında en uçuk modellerde %3-5 FPS farkı ancak vardır o da oyununa göre yani her oyunda değil. Daha önce OC'li MSI RX 480 kullandım. Yüksek FPS için kart kendini çok zorluyordu ve bu yüzden FPS çok dalgalanıyordu. En sonunda yandı. Benle aynı zamanda Zotac GTX 1060 alan arkadaş kartını hala kullanıyor.
Büyük ihtimal MSI ARMOR serisi idi. ARMOR serisi çok ısınıyor zaten bilindik bir gerçek. Keşke almadan önce araştırsaydınız. RX serisi kartlar için en iyi soğutmayı sağlayan SAPPHİRE markası bence.

@Teacher80'ya ikisi de OC'li şöyle soyliyim.

Yani bu ikisi de RTX 2060 ama fiyat farkı çok fazla ve internette RTX 2060 olarak herkes Gaming Z'i öneriyor neden? Bu farkı vermeye değer mi benim aklımdaki soru bu yani.

@Teacher80'ya ikisi de OC'li şöyle soyliyim.

Yani bu ikisi de RTX 2060 ama fiyat farkı çok fazla ve internette RTX 2060 olarak herkes Gaming Z'i öneriyor neden? Bu farkı vermeye değer mi benim aklımdaki soru bu yani.
MSI çünkü :) Hem marka olarak bi üstünlüğü var hemde görünüş olarak daha güzel duruyor. Aralarında max 3-5 derece ve FPS farkı olur tahminimce.

@yigitar Yani olay marka ve çok ufak bir performans farkı diyorsaniz aradaki farkında gözle görülür bir fiyat farkı olunca değmez diyorsanız. Ben uygun olan RTX 2060'ı alıcağım yani en iyi modeli kovalamaktansa en uygununu alıcağım oda en son Gigabyte RTX 2060'ın OC versiyonu olan. Dediğim gibi tekrardan aradaki fark hiçbir türlü değmez diyorsanız dediğim gibi yapıp uygun olananı alayım ?

@Teacher80 hocam o zaman şimdi RTX 2060 Gaming Z'ye 3000TL vericeğime 2070 almak daha mantıklı o yüzden hiç acele etmiyeyim diyorum. Güzel bir indirim de RTX 2060'dan hangisi en uyguna inerse satın alayım. Doğru anlamış mıyım? İyi model diye fazla para vermeme gerek yok anladığım kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı