RTX 2060 performans testi sonuçları

Ön sipariş ile 2700 TL'ye Galax modeli alınabiliyor Teknobiyotik'te. Beklediğimden biraz düşük oldu fiyatı. İtopya üzerinden Gigabyte modelleri de mevcut. 2800-2900-3000 TL.

Ön sipariş ile 2700 TL'ye Galax modeli alınabiliyor Teknobiyotik'te. Beklediğimden biraz düşük oldu fiyatı. İtopya üzerinden Gigabyte modelleri de mevcut. 2800-2900-3000 TL.
Yorumun için teşekkür ederim biraz daha yardım eder misin ?
Ön sipariş hakkında hiç bilgim yok.Galaxy modeli nasıl oluyor ? Gigabyte modellerini de bilmiyorum hangisi oyun açısından daha iyi performans sağlar ?

RTX 2060 almaya çok niyetliydim ama bütçeyi aştılar. Bir kaç ay erteliyeceğiz.

O kadar ucuz olacağını tahmin etmemiştim.
Ön sipariş hakkında hiç bilgim yok.Galaxy modeli nasıl oluyor ? Gigabyte modellerini de bilmiyorum hangisi oyun açısından daha iyi performans sağlar ?
Aralarında sadece soğutma farkı var.

Galax markası soğutma olarak başarılı. Sadece ülkemizde fazla tanınmıyor. @FrontPage. Galax 1070 Ti kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve soğutmasından memnundu. Galaxy'de Galax'ın RTX kartları için olan üst modelleri gibi bir şey sanırım. Gigabyte'ın normal RTX 2060 OC diye geçen kartın MHz hızı diğer modellere göre düşük yani 2-3 FPS az veriyor. Windforce modeli ve Gaming modeli gayet iyidir ama Galax'a göre tuzlu biraz. Galax alıp geçebilirsiniz bence. Performans farkı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı