RTX 2060 performans testi sonuçları

Galax markası soğutma olarak başarılı. Sadece ülkemizde fazla tanınmıyor. @FrontPage. Galax 1070 Ti kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve soğutmasından memnundu. Galaxy'de Galax'ın RTX kartları için olan üst modelleri gibi bir şey sanırım. Gigabyte'ın normal RTX 2060 OC diye geçen kartın MHz hızı diğer modellere göre düşük yani 2-3 FPS az veriyor. Windforce modeli ve Gaming modeli gayet iyidir ama Galax'a göre tuzlu biraz. Galax alıp geçebilirsiniz bence. Performans farkı olmayacaktır.
Çok teşekkürler peki son olarak bu ekran kartını tam verimle çalıştırmak isterim R 5 2600X bunun için yeterli olur mu ?

Hocam cahilliğimi af buyrun.Ben bahsettiğiniz ekran kartı ile mesela daha önceden aklımda olan bu ekran kartının özelliklerini karşılaştırdım.Sapphire NITRO+ RADEON RX 580 8GB GDDR5 SPECI Ekran Kartı Fiyatı Benim ekran kartının özellikleri daha iyi gibi geldi bana anlayamadım.
RTX 2060, RX 580'den hem daha güçlü hemde yeni nesil yeni teknoloji. RX 580 çıkalı çok oldu. Eğer 8GB, 6GB bakarak veya bite bakarak karşılaştırdıysanız hata. RTX 2060 her türlü daha güçlüdür.

Rx 580 gtx 1060 ın rakibidir. Rtx 2060 a yeni nesil bir rakip daha çıkarmadılar ama şu sıralar fiyatı uygun olması sebebi ile vega 56 rakibi olarak sayılabilir. Rtx 2060 rx 580 den daha performanslıdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı