RTX 2060 R5 2600 sistem PUBG Steam drop sorunu

• Konuyu başlatan Rua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 966
İşletim sistemi
Windows 10

Rua

Hectopat
Arkadaşlar selamün aleyküm, sistemi yaklaşık 1 ay oldu toplayalı.
PUBG'de oyunda drop yiyorum.

Sistem özelliklerim.
Ekran kartı: RTX 2060.
RAM: 16 GB.
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
Anakart: B450M S2H.

Sorunun kaynağı ne olabilir?

Reis en son hatırladğım kadarıyla PUBG'un, Bannerlord'dan farkı yoktu o yüzden olabilir.

Aynı işlemci 16 gb RAM ve RX570 ile ben de drop yiyorum. Sıcaklıkta problem yok izliyorum. Galiba oyun sıkıntılı.

RAM çift kanal değilse çok normal. Oyunun optimizasyon çok kötü sıkıntısı var zaten.
RAM tek kanal ise 2x8 yapın yada bütçe uygunsa 2x16 yapın.
AMD Ryzen işlemcilerde, bütün arkadaşlar için diyorum. Çift kanal her türlü daha iyidir. Drop olayı ortadan kalkıyor ve çok olmasada FPS farkı oluyor.

İlk olarak oyun zaten sıkıntılı. Bu nedenle arada sırada giren droplardan canınız sıkılmasın. Onun dışında böyle oyunlarda tek kanal RAM kullanmak da dropa sebep olabilir. Başka oyunlarda sorununuz yoksa endişe edecek bir şey yok.

Hocam genel olarak bu sıkıntı tek kanal ram den dolayı kaynaklanır işlemci markası farketmez her sistemede olur bu droplar ama amd ryzen işlemcileri coşturan şey ramlerdir tek kanal darboğaza sebep olur ve fps kaybı devamındada droplar yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…