A Ardaabasar Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 RTX 2060 R5 3600 16 Single RAM özelliklere sahip sistemimimde bazı oyunlarda bu şekilde düşüş ve az GPU kullanımı yaşıyorum sorun nedir sizce? Neredeyse her şey Low'da ve %34-43'lük bir kayıp yaşıyorum GPU kullanımı 90'ı nadir görüyor ve geçmiyor? Dosya Ekleri sdadsa.jpg 173,4 KB · Görüntüleme: 94 sdsdsa.jpg 265,2 KB · Görüntüleme: 90 sfsfsfsfsfsfs.jpg 397,6 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
RTX 2060 R5 3600 16 Single RAM özelliklere sahip sistemimimde bazı oyunlarda bu şekilde düşüş ve az GPU kullanımı yaşıyorum sorun nedir sizce? Neredeyse her şey Low'da ve %34-43'lük bir kayıp yaşıyorum GPU kullanımı 90'ı nadir görüyor ve geçmiyor?
bekirpektas22 Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #11 Ardaabasar dedi: Maalesef bir ton ayar değiştim yine değişmedi. Her şeyi Full yapsam da 60 70 kullanıyor. YouTube'da Benchmark'lara baktığımda millet High ayarlarda %97'nin altına inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bana kafayı yedirmek üzere. Artı 0 Eksi
Ardaabasar dedi: Maalesef bir ton ayar değiştim yine değişmedi. Her şeyi Full yapsam da 60 70 kullanıyor. YouTube'da Benchmark'lara baktığımda millet High ayarlarda %97'nin altına inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bana kafayı yedirmek üzere.
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #12 Ardaabasar dedi: Herşeyi Full yapsam da 60 70 kullanıyor. YouTube'da benchmarklara baktığımda millet High ayarlarda %97'nin altına inmiyor. Genişletmek için tıkla... RTX ON yapın. Sisteminizde 1X16GB RAM olduğu için bu sorun var. Tavsiyem 2X8 GB RAM'e çevirin. Sorun kalkacaktır. Artı 0 Eksi
Ardaabasar dedi: Herşeyi Full yapsam da 60 70 kullanıyor. YouTube'da benchmarklara baktığımda millet High ayarlarda %97'nin altına inmiyor. Genişletmek için tıkla... RTX ON yapın. Sisteminizde 1X16GB RAM olduğu için bu sorun var. Tavsiyem 2X8 GB RAM'e çevirin. Sorun kalkacaktır.
bekirpektas22 Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #13 Bende 8x2 RAM mevcut ama bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #14 bekirpektas22 dedi: Bende 8x2 RAM mevcut ama bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinki sorun değil videoyu izleyin normal sizinki. Artı 0 Eksi
bekirpektas22 dedi: Bende 8x2 RAM mevcut ama bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinki sorun değil videoyu izleyin normal sizinki.
bekirpektas22 Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #15 Burhanglrsoy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinki sorun değil videoyu izleyin normal sizinki. Genişletmek için tıkla... Sorun değil ve ben LoL'de 77FPS alıyorum . Artı 0 Eksi
Burhanglrsoy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizinki sorun değil videoyu izleyin normal sizinki. Genişletmek için tıkla... Sorun değil ve ben LoL'de 77FPS alıyorum .