RTX 2060 R5 3600X sisteme yükseltme önerisi

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar elimde toplu bir para var.
Sistem:
ASUS Dual RTX 2060.
Ryzen 5 3600X.
16 GB 3200MHz RAM.
ASUS Prime B450M-K
Gamepower mythril 550 + 80 Bronze.

Bu sistemde ne yükseltilebilir? Oyun performansı için istiyorum.

Bence sistemin oyun için fazlasıyla yeterli. Değiştireceğim diyorsan bütceni bilmeden söylüyorum Ryzen 5 5600 ve 3060 veya 3060 Ti güzel olur. PSU değiştirmendede fayda var.

Oyun performansı olarak değil ama parçaların ve sizin güvenliğiniz için önce o PSU'yu değiştirin derim ben. Sonrasında Ryzen 5600 alarak işlemcinizi güncelleyebilirsiniz. Ekran kartı olarakta elinizde ne kadar bütçe var bilmiyorum ancak PSU'yu değiştirirseniz 3070'de yakışır bu sisteme.

Bence sistemin oyun için fazlasıyla yeterli. Değiştireceğim diyorsan bütceni bilmeden söylüyorum Ryzen 5 5600 ve 3060 veya 3060 Ti güzel olur. PSU değiştirmendede fayda var.

Oyun performansı olarak değil ama parçaların ve sizin güvenliğiniz için önce o PSU'yu değiştirin derim ben. Sonrasında Ryzen 5600 alarak işlemcinizi güncelleyebilirsiniz. Ekran kartı olarak da elinizde ne kadar bütçe var bilmiyorum ancak PSU'yu değiştirirseniz 3070'de yakışır bu sisteme.

PSU'dan gram memnun değilim. Bir de kasa tek fanlı egzoz fanı var. Yani -3 fan var PC'mde. PC yanıyor. Direk PSU'lu kasa almak istiyorum ama ona vereceğim para boşa gidecek gibi geliyor. Oyun konusuna gelirsek. Bazı oyunlar artık eskisi kadar iyi gözükmüyor. (İyi gözükmüyor derken yani medium 60 FPS gibi)

O psu yükseltme için yetmez. Psu yükselttikten sonra rtx3060 - 3070 düzeyinde bir ekran kartı olabilir. İşlemci bu kartlar için yeterli. Yine de para kalırsa amd 5600 işlemci olabilir.

PSU'dan gram memnun değilim. Bir de kasa tek fanlı egzoz fanı var. Yani -3 fan var PC'mde. PC yanıyor. Direk PSU'lu kasa almak istiyorum ama ona vereceğim para boşa gidecek gibi geliyor. Oyun konusuna gelirsek. Bazı oyunlar artık eskisi kadar iyi gözükmüyor.

Fazla abartmamak gerekiyor R5 3600 ve RTX 3050 var yeterli geliyor fazlasıyla takıntı haline getirme. Kasa PSU işine gelince daha serin çalışan sistem daha uzun ömürlü olur ve PSU her zaman kaliteli olmalı boşa giden para asla olmaz.

Fazla abartmamak gerekiyor R5 3600 ve RTX 3050 var yeterli geliyor fazlasıyla takıntı haline getirme. Kasa PSU işine gelince daha serin çalışan sistem daha uzun ömürlü olur ve PSU her zaman kaliteli olmalı boşa giden para asla olmaz.

PSU ve kasa ayrı ayrı mı alınmalı yoksa PSU+kasaya mı bakmalıyım?

5600 veya 5600x iyi gider..
550W PSU da haydi haydi yeter sana yükseltme git bir tane akım koruyucu priz al keyfine bak boşu boşuna PSU ya para bayılma.
İleride bir de 3060Tİ falan alırsın on numara olur.
Hocam bu PSU 3060ti besler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı