RTX 2060 R7 3800X sistemde RDR2 kasıyor

YenilmezIsHere

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 Ryzen7 3800X 32GB 3600Mhz B450M S2H 256GB SSD 1TB HDD 500W

3 Monitör

Playstation 5 Slim

Samsung S23 Samsung Galaxy Watch 5 40mm

Logitech G733 G213 G502X
Meslek
Elektrik proje çizimi
Sorun başlıkta. Oyun modlu ama modsuzken de kasıyordu. RTX 2060 Ryzen 7 3800X 3. nesil işlemci ve 32 GB DDR4 3600mh RAM. Windows 11 Pro kullanıyorum. Sorun donanımda değil. Yazılımda ama neyde bilmiyorum. Yakın zamanda 2400MHz RAM'lerimi 3600MHz RAM'lerle değiştirdim. Ekran kartı sürücülerim güncel. Anakartım B450H S2H BIOS güncel değil güncellemeye de korkuyorum. İkide bir elektrik gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun başlıkta. Oyun modlu ama modsuzken de kasıyordu. RTX 2060 Ryzen 7 3800X 3. nesil işlemci ve 32 GB DDR4 3600mh RAM. Windows 11 Pro kullanıyorum. Sorun donanımda değil. Yazılımda ama neyde bilmiyorum. Yakın zamanda 2400MHz RAM'lerimi 3600MHz RAM'lerle değiştirdim. Ekran kartı sürücülerim güncel. Anakartım B450h S2H BIOS güncel değil güncellemeye de korkuyorum. İkide bir elektrik gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

BIOS cok eskiyse ondan olabilir hocam.

BIOS cok eskiyse ondan olabilir hocam.

Yok hocam o kadar eski değil birçok insan bu BIOS'la kullanıyor. HDD'ye yükledim bu yüzden olabilir. Lakin benim SSD 230GB ve zaten 100GB program verisi var.

Sorun başlıkta. Oyun modlu ama modsuzken de kasıyordu. RTX 2060 Ryzen 7 3800X 3. nesil işlemci ve 32 GB DDR4 3600mh RAM. Windows 11 Pro kullanıyorum. Sorun donanımda değil. Yazılımda ama neyde bilmiyorum. Yakın zamanda 2400MHz RAM'lerimi 3600MHz RAM'lerle değiştirdim. Ekran kartı sürücülerim güncel. Anakartım B450H S2H BIOS güncel değil güncellemeye de korkuyorum. İkide bir elektrik gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Neden korkuyorsunuz ki ?
Bios sürümünüz nedir ?
ayrıca windows 11 i ssd ye değil de hdd ye kurduysanız kasacaktır tabi ki.

SSD'ye kurdum hocam o kadar değil. 2yıl oldu kuralı. Bizim burası sakat bayağı elektrikler gidip duruyor komple yanar sistem diye güncellerken. Vallahi hiç bilmiyorum hocam ama bu arayüze sahip.

Dosya Ekleri

• 1733670283711.png
    1733670283711.png
    110,1 KB · Görüntüleme: 24
SSD'ye kurdum hocam o kadar değil. 2yıl oldu kuralı. Bizim burası sakat bayağı elektrikler gidip duruyor komple yanar sistem diye güncellerken. Vallahi hiç bilmiyorum hocam ama bu arayüze sahip.

Windows arama bölümüne sistem bilgisi yazın BIOS sürümünüz orada gözükecek.

Ekran Alıntısı.PNG

Eğer 5. nesil bir Ryzen işlemciye geçmeyecekseniz BIOS Update yapmanıza şu anlık gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsterseniz Windows 10 da deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends ınc. F50, 27.11.2019

Hocam eski bayağı.

Ben RTX 4060'a geçmeyi düşünüyorum ama? Gerek var mıdır sizce?

BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends ınc. F50, 27.11.2019

Hocam eski bayağı.

Ben RTX 4060'a geçmeyi düşünüyorum ama? Gerek var mıdır sizce?
Direk olarak son sürüme geçebilmeniz lazım.
Oldukça fazla bios güncellemesi gelmiş kullandığınız sürümün üstüne.

Son düzenleme:

Neden hocam? Bende 6 GB VRAM var ama çok sıkıntı çıkarmıyor şu anlık. Çok bilmediğim için soruyorum.

Güncelledim hocam sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı