RTX 2060 RDR 1 kaldırır mı?

Hocam aslında ilk oyundan bahsetmiştim moderatör 2 inci oyunu yazmış düzelttirdim Steam'de baktığımda önerilen sistem RTX 2070 yazıyor ondan sordum ultrada açar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaldırıyor dert etmeyin.

Benim sistemim.
RTX 2060 Super.
i5 10500.
1TB M.2 SSD.
MSI Pro H510M-B
2x8 16 GB DDR4 3200MHz RAM.

Çok rahat kaldırır 3050 ile eş değer bir kart zaten bende 3050 var bayağı iyi oynatıyor bu arada işlemcim benim R5 5600G sizin işlemci 10.nesil biraz zayıf kalabilir mi diye düşünüyorum şu an onun dışında oynatır her türlü.

Çok rahat kaldırır 3050 ile eş değer bir kart zaten bende 3050 var bayağı iyi oynatıyor bu arada işlemcim benim R5 5600G sizin işlemci 10.nesil biraz zayıf kalabilir mi diye düşünüyorum şu an onun dışında oynatır her türlü.
3050 ile eş değer pek denilmez o karta. Yeni nesilden daha fazla fps alıyorsun :D. 3050 hayatımda gördüğüm en boş kartlardan biri.

3050 ile eş değer pek denilmez o karta. Yeni nesilden daha fazla FPS alıyorsun :D. 3050 hayatımda gördüğüm en boş kartlardan biri.

Yok ya iyi hocam yine 2080 ile aynı neredeyse ama dediğiniz gibi boş bir kart bende 8 GB RGB versiyonu var ASUS'un bir 3 sene daha gider diye düşünüyorum.

@Shadownight hocam, konuda yine buluştuk profilinizde sınırlandırma var da. O yüzden yazıyorum sohbet geyik için konuşuruz profilinizden. O gün moderasyon kızdı bayağı.

He ya sormayın.

Yok ya iyi hocam yine 2080 ile aynı neredeyse ama dediğiniz gibi boş bir kart bende 8 GB RGB versiyonu var ASUS'un bir 3 sene daha gider diye düşünüyorum.

He ya sormayın.

Hocam RTX 2060 Super satıp üzerine para verip RTX 2080 Ti almaya gerek var mı işlemcimi değiştirip yoksa aynı paraya daha iyi bir kart alınabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı