RTX 2060 RTX 4060 ile takas edilmeli mi?

Kartın fiyatı için kazık vs. diyenler 2. el fiyatlarından haberdar değil belli ki. Şu an RTX 2060 5K'den aşağı satan neredeyse hiç yok. Ederi bu değil vs. konuları farklı konular ama siz ederinde almışsınız. Ben de ekran kartı arayışı içerisinde olduğum için yazma gereği duydum. 5500TL'ye kabul ediyorsa eğer değiştirin derim. İleride elden çıkartıp üst karta geçmek için 4060'a daha hızlı alıcı bulabilirsiniz. 2060/2060 süper ne yazık ki güven vermiyor. Mining meselelerinden dolayı en çok tercih edilen kartlardı.

Kartın fiyatı için kazık vs. diyenler 2. el fiyatlarından haberdar değil belli ki. Şu an RTX 2060 5K'den aşağı satan neredeyse hiç yok. Ederi bu değil vs. konuları farklı konular ama siz ederinde almışsınız. Ben de ekran kartı arayışı içerisinde olduğum için yazma gereği duydum. 5500TL'ye kabul ediyorsa eğer değiştirin derim. İleride elden çıkartıp üst karta geçmek için 4060'a daha hızlı alıcı bulabilirsiniz. 2060/2060 süper ne yazık ki güven vermiyor. Mining meselelerinden dolayı en çok tercih edilen kartlardı.

Adam 6K da diretiyor ama onu 6kya alırsam 11300 TL'ye denk gelecek ekran kartı, 11300 TL'ye Hepsiburada'da Sapphire RX 7600 var ve 9 taksitle onu alabiliyorum. Sistemi kardeşim kullanacak ve bu hali bile ona yetiyor, 2. elden bu linkini attığım kasayı aldım, ekran kartı ve depolaması yoktu bir de 1X 16 RAM'le almıştım. Ben ekstra olarak ekran kartı, SSD ve RAM aldım ve 15kya denk getirdim bu sistemi. Şu an kardeşim PC'den memnun, ekstra masraf çıkarıp ekran kartı yükseltmek şu an için iyi olmayabilir. Bu RTX 2060ı 5kya satarsam eğer RTX 5050 geldiğinde onu alabilirim.

sistem linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-5600-rtx-2060-hazir-sistem-1241511946/detay/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı